С изискан коктейл собственика на интернет фирма “M-Нет 89” Димитър Акмаджов отпразнува 58-и рожден ден в Самоков, пяха му „Многая лета”

Filed under: Оживление,Самоков |

Съпругата Румяна му подари чехли, за да си стои повече у дома, и тъмни очила да не заглежда по-хубави жени

17-24-02

С изискан коктейл управителят на фирма “М-Нет 89” Димитър Акмаджов отбеляза своя 58-и рожден ден в Самоков. Точно в първия работен ден на новата делова седмица доставчикът на оптичен интернет в Самоков черпеше всички, уважили го, с бонбони „Мерси“ и приемаше стотици поздравления от приятели, колеги и официални лица. Първа поздрави рожденика дъщеря му Михаела Акмаджова, която пожела на грижовния си баща здраве, радост и професионални успехи. „Дъщеря ни е гордостта на семейството, завършила е българска филология и национална сигурност, в момента завършва митническо разузнаване и контрол с амбиция за докторантура”, сподели гордият баща. Любимата му съпругата Румяна, която е дългогодишен служител в МБАЛ-Самоков, целунала рожденика в ранни зори, като побърза да му подари за рождения ден домашни чехли с пожелание „Да си седи повече у дома, за да си почива”, и тъмни очила, за да не се заглежда по-хубави жени“ – сподели с усмивка Акмаджов. Неповторима атмосфера създаде рожденикът Акмаджов с мястото, избрано за тържеството – в самоковски ресторант. Гостите на елитното събитие се насладиха на изискан коктейл, а по-късно и на куп мезета и вкуснотийки, също и на изпълненията с куп поздрави към рожденика, изпълнени от местен оркестър. Димитър Акмаджов е известен в миналото на самоковци като физкултурен организатор във ВТК-Самоковска комуна, началник на общински стрелкови клуб към организацията за съдействие на отбраната, впоследствие завършва Националната спортна академия с профил стрелба, педагогически и треньорски профил. По-късно се реализира като учител по начално военно обучение и окръжен треньор на София окръг по биатлон и спортна стрелба. След професионалните изяви получава предложение от централния съвет на ОСО за помощник-треньор в националния отбор по биатлон в зората на прохождането на ски биатлона в БГ. Негови възпитаници са известните биатлонисти Диана Галева, Цветанка Кръстева – вицешампион от Перник, Здравка Траянова от Перник, Йордан Пърцев от Берковица, Йордан Галев от Самоков и др. От 1990-91 година минава в частния сектор на общественото хранене в к.к. Боровец.

Персоналът на фирмата, клиентите поздравиха шефа си за постигнатото досега и за високия професионализъм, като пожелаха успешното развитие на фирмата и за в бъдеще да продължи. Всички споделиха, че са дългогодишни абонати и затова имат лични впечатления от доброто и качествено обслужване, както услугите, предоставяни от фирмата, задоволяващи дори и най-претенциозния клиент от коректността в отношенията с клиентите.

На купона всички гости се върнаха в спомените за първите стъпки на фирмата, за изграждането на професионален и силен екип, за успешния й път през годините и разширяването на мрежата на доставчика на оптичния интернет в района и региона на Самоков. Рожденикът благодари от свое име на колегите си, на всички клиенти и приятели. „Това огромно уважение и доверие ме задължава и окриля. То е и огромна отговорност. Заради това доверие ще продължим да преодоляваме бъдещите предизвикателства, ще продължим да развиваме и да внедряваме най-новите иновационни технологии“, каза Акмаджов. Кулминацията на тържествената вечер бе разрязването на празничната торта от управителя на фирмата Акмаджов на фона на “Многая лета”. На своя 58-и рожден ден той подари на всички уважили го незабравима вечер.

Spread the love