Ясновидката Николета Йорданова: Галеви щъкат из Дупница с благословията на полицията, Местан е за затвора, Николета Лозанова е дяволът – красива отвън, а отвътре демон

Filed under: Дупница,Искам думата,Общество,Перник |

Слави ще се превърне в Бареков 2, американците облъчват мозъка ни с ниски честоти и ходим като зомбирани, континентът Амрика ще потъне

19-09-01 николета й

Ясновидката Николета Йорданова прави страховити прогнози за бъдещето на България и света. Пред „Шоу” тя си позволи да разкрие какво вижда в бъдеще, свързано с нашата страна, както и подробности за хора от шоубизнеса. Има ли шанс Слави Трифонов да влезе в политиката и защо не е създал семейство? Кога и от кого ще роди Преслава? Защо Николета Лозанова и Валери Божинов се разделиха? Кой е континентът, който ще изчезне, и кога България ще се оправи.

19-09-01 1 19-09-01 liutvi-mestan

 

– Николета, какво очаква България през 2016 г.?
– Има два варианта – ако си стиснат ръцете Путин и Борисов, ще дръпнем напред и ще имаме охрана, която да ни защитава от Турция и Америка. Неслучайно цялата ни икономическа система е срината, за да бъдем роби и да нямаме войска, нищо да не можем да направим. Докато Путин е Бог и ако с Борисов си стиснат ръцете, ние няма да имаме никакъв проблем. Но нашето правителство ги е страх от апаратури, които като ги включиш на ДНК ниво, могат да предизвикат в главата ти болести и рак навсякъде. Това американците са го вкарали като апаратури в почти цяла България и си правят с нас експерименти.
Облъчват мозъка с тези ниски честоти и ходим като зомбирани, спим и нищо не ни се иска.

19-09-01 Преслава Бирмата 19-09-01 nikoleta

Но Русия и Китай ще се сближат и ще потопят Америка в огромни заеми. Ще спрат да вземат каквото и да било от Америка, която гледа само да лапа на наш гръб. Америка ще изпадне в нервна криза и ще почнат да се избиват един друг, защото не са свикнали на глад и мизерия. Докато българите знаем 2 и 200, нагаждаме се според ситуацията. Българинът винаги ще излезе от капана. Те затова казват, че сме хлебарки – облъчват ни и не мрем, еволюираме. А в Америка са свикнали на разкош и в един момент като им спрат кранчето, тези ще изпаднат в паранои и ще се самоубиват, няма да могат да издържат на това нещо. Малко им е, защото са свикнали цял живот на наш гръб да живеят. Цял свят ги храни тези боклуци. Ще има разпадане на фондовата борса, тя почти е тръгнала вече, клати се.
– Бежанската вълна ще утихне ли, или ще се засили?
– Ще се засили за определен период от време, защото това е план на американците. Много са хората на планетата и трябва да има избити. „Ислямска държава” е произведение на Америка, а Меркел играе с Америка. Обаче не знаят, че бежанската вълна отива към Германия. Неслучайно всички искат натам да ходят – за да могат да си правят атентатите там. Сирийците и бежанците са свикнали на глад и бедност и като видят някой по-богат, красив и преуспял, и веднага го атакуват.
– Има някакви тези, че страната ни ще стане обект на терористичен акт – метростанция или някой от моловете?
– Това на 100%. Не мога да ти кажа дали ще стане през 2016 г., защото ние не даваме прогноза за време. В епикризата няма часова дата или календар. Виждам картина и я предавам.
– Ще изчезне ли Европа, както упорито се говори в последно време?
– Няма да изчезне Европа, а друг континент – Америка. Това ще бъде след време, но те икономически са нестабилни и ще се избият сами.
– В политически план какво виждаш? Какво е бъдещето на Местан?
– Раздор и скандали. Ще се изяждат един друг, ако не подпишат „Южен поток”. Ще има смяна пак на управление. Местан си е за затвора, но има някаква шапка над него, която го варди. Но той в момента е параноясъл тотално, всички го гледат с пренебрежение и той го усеща. Много е уплашен и направо се е сринал психически.
– Спекулациите за руса жена на власт, с която ще настъпи мир, дали са истина?
– Руса жена не, но става въпрос за Русия. А Путин е рус, разбираш ли?! Русото идва от Русия (смее се). Може жена да влезе в голяма власт в България, но още не се е родила или е прекалено малка още.
– А Слави Трифонов има ли шанс да влезе в политиката?
– Няма да стане това, което е решил. Дългия ще се превърне в Бареков 2. Ще иде за година-две там и това е, нищо. Най-важните му хора се отказват от него, защото няма разбирателство помежду им. Той само изисква и нищо не дава. Слави не иска да има стабилна любовна връзка. Около него си има постоянно жени.
– 2015-а беше годината на звездните бебета. Ще има ли продължение и през тази година?
– Да, ще продължи бейбибумът. Като цяло раждаемостта ще се увеличи с 1-2%, не говорим за циганите, които си се плодят като мишки. Но ще има много катаклизми, което не е добре.
– Какво имаш предвид?
– Много пожари в България. Между другото банковата система на Америка ще се срине тотално, което ще рефлектира съответно и върху Европа. Долара няма да го има като валута, а еврото ще се покачи драстично. Но всичко зависи от нашето правителство, защото могат да смъкнат валутния борд и това ще доведе до дефлация. Затова казвам на хората да купуват, докато е евтино, защото после и токът ще се вдигне, хлябът, всичко.

– Дай да подхванем родния шоубизнес… Преслава дали ще срещне любовта най-накрая, ще се задоми и за кого?
– Преслава си има любов, просто не я показва пред медиите. Най-вероятно става въпрос за старата й любов, трябва да видя снимка на двамата и ще ти кажа дали вибрират на една честота и дали има любов помежду им. (Показваме снимка на Преслава и Жоро Бирмата от Перник) Определено е с този човек или пък с някой, който безумно много прилича на него. Двамата се обичат и тя иска да бъде с него. Виждам я като майка до 2-3 години, а бащата ще е този човек.
– На Лили Иванова й предстои концерт през март…
– Тя няма сили вече за нищо. Това ще бъде последният й концерт. Депресирала се е, затворила се е в себе си и не иска да вижда никого. Страни от хората и е с ясната представа, че това ще бъде последното й излизане на сцената в живота.

– Питат ли те често за хора от ъндърграунда – за Маргините, за Таки? Можеш ли да видиш къде са и с какво се занимават?
– Занимават се с проституция и наркотици. Не ги виждам тук, в по-далечен континент са. Докато Братя Галеви са си у тях. Полицията знае и те си плащат, имат си пари. Хората в момента са подложени на ненормален стрес и аз самата се намирам в такова състояние.
– Кажи ни ти как получи своята дарба?
– През 2000 г. баща ми ме надъни с щанга в главата. Не веднъж, а цели 3 пъти. Тогава майка ме спаси, но той и нея преби. От сътресението ми се отключи „третото око”. Навремето шаманите са ги удряли в дясното полукълбо, за да станат шамани. Това го знам от езотерика Кубрат Томов, Бог да го прости. Той беше моят ментор, обясняваше ми какво се случва с мен и мозъка ми. Първите ми думи, когато съм проговорила на майка ми, са били: „Кажи ми защо съм се родила, след като ще умра”. На 2 години съм била и по цял ден това съм питала. Щях да умра заради убиец на кучета. Щях да умра преди един месец заради един боклук от Червен бряг, Ингелеза му е прякорът. През септември намерих куче, което беше стреляно в главата. Викнах доктор и го оправихме. Два месеца след това този ми го сгази умишлено. Той по принцип често минава с колата през кучета и котки на улицата. Още през февруари 2015 г. написах на фен страницата си във фейсбук, че до 20 дни в България ще настъпи ад. Отдолу над 400 коментара само гадости и лаене по мой адрес. Точно след толкова дни се подписа договорът, който с лихвите до днешна дата трябва да се изплатят 30 милиарда, ако не се сключи сделката с „Южен поток”. А тя е на път вече да стане.
Казах и за бежанската вълна. Тогава казах, че виждам война. Постоянно в главата ми се въртеше думата „инвазия”. Пак започнаха да ме плюят защо говоря такива работи и да ме дадат на съд и прокурор, че втълпявам на хората страх и паника.
Тогава обясних, че моите виждания са свързани с нахлуване на вражески сили. Виждам хора да се местят от едно място на друго, бездомници с раници. Това стана също факт.

Според Николета нейната адашка с фамилия Лозанова таи огромна злоба в себе си. А нейното обяснение за краха на брака й с футболиста Валери Божинов е бумерангът на Вселената, който връща към човек всичко, което той предварително е „посял”.
Откъде извира толкова злоба от това крехко тяло?! Тя е много отмъстителна и злобна. Дявол в ангелски образ. Красива и стройна, а отвътре демон”, коментира ясновидката.

 

Снимките:

 

  1. Николета Йорданова
  2. Братя Галеви
  3. Лютви Местан
  4. Преслава и пернишкият бизнесмен Бирмата
  5. Валери Божинов и Николета Лозанова
Spread the love