Татяна Дончева спаси живота на ОбС – Дупница, Пламен Соколов лети от щастие и черпи наред

Filed under: Дупница,Оживление |

 

20-16-02

Общинският съветник Пламен Соколов не може да си намери място от щастие и черпи наляво и надясно за спасяването на живота на ОбС-Дупница. Рицарят е не кой да е, а лидерката на „Движение 21” Татяна Дончева, която подаде унищожителна жалба срещу решението на съдията от Административния съд в Кюстендил Иван Демиревски, обявил резултатите от изборите за общински съветници в Дупница за недействителни.

20-16-02   P1210898

С жалбата си Дончева спасява съветническите кресла на двамата си повереници в Дупница – Пламен Соколов и огнената Вили Зашева. Жалбата Дончева внесла на 21 декември и до вчера Пламен Соколов беше в мълчаливо бдение. От вчера обаче той е стихия из кафенетата на Дупница.

20-16-02 P1210526 20-16-02 P1210899

„Дончева окрилила екскмета, Дончева направо го е окрилила, явно жалбата ще хване дикиш”, коментират дупничани. По-щастлив от Соколов няма, защото спонсорът му е свършил парите, при избори е спорно дали той отново ще успее да влезе в ОбС.

„То и при ромите не може да се ходи с празни ръце, а той печели най-вече тяхната подкрепа”, шушукат дупничани.

Окончателното решение се чака на 24 февруари.

Пръв наблажи от подаръците на Пламен Соколов Матей Попниколов, който намаза мустак с цял буркан мед. От общинска администрация издадоха, че екскметът тази седмица е носил подаръци и на ОбС шефа Ивайло Константинов. Соколов е поканил на вечеря в дома си половината парламент.

Снимките:

1 Татяна Дончева

2 Вили Зашева

3 Пламен Соколов и Ивайло Константинов

4 Пръв наблажи от подаръците на Пламен Соколов Матей Попниколов, който намаза мустак с цял буркан мед.

Spread the love