БМВ с шофьор беглец събори стълб в Благоевград, кметът на Изгрев Йордан Китанов: Десетки къщи останаха без ток

Filed under: Благоевград |

 

сайт БЛ-5stalb1

Лек автомобил БМВ с регистрация от град Монтана се заби и събори стълб на уличното осветление в Благоевград, водачът е избягал.

Инцидентът стана вчера към 23,00 часа. Във Второ РУП е подаден сигнал за изоставен катастрофирал автомобил на пътя между село Изгрев и „Ален мак“. Лекият автомобил, движещ се от село Изгрев в посока жк „Ален мак”, на хлъзгава пътна настилка се отклонява наляво, качва се на тротоара и се блъска в стълб на уличното осветление. След удара автомобилът се завърта и спира в обратна на движението си посока. Той е с монтанска регистрация. При пристигането на полицейски автопатрул в автомобила не е открит нито водач, нито евентуални негови спътници.

сайт БЛ-iordan kitanov2.jpeg
Спешният център в областния град е предупреден от служителите на реда да са обадят за евентуален постъпил с наранявания. Пострадал обаче не се появил.
„Заради съборения електрически стълб десетки домакинства останаха без ток, съобщи кметът на село Изгрев Йордан Китанов, който от сутринта е на местопроизшествието.

Без захранване са и живеещите в така наречения Квартал на богатите.

По думите на местни жители вчера вечерта в центъра на селото е имало сбирка на младежи, които пристигнали с автомобили от различни краища на страната.

„Карат с бясна скорост, не се съобразяват нито със завоите, нито с мокрия път и ето го резултата“, сподели още управникът на Изгрев.

Полицията издирва водача беглец. Предстои да стане ясно и чия собственост е катастрофиралото возило.

Снимките:

1 Колата е смачкана до неузнаваемост.

2  Йордан Китанов 2 Йордан Китанов

 

 

Spread the love