Дупнишки автобус с учители се преобърна в Крива Паланка, шофьорът от Червен брег загубил контрол

Filed under: Дупница |

В рейса е имало 45-има пътници, които са се връщали от семинар в Охрид, 5-а са тежко пострадали, а 21 души са леко ранени
за сайта

Автобус, правляван от шофьор от село Червен брег и собственост на превозваческа фирма от Дупница катастрофира в Македония. Автобусът се е преобърнал на магистрален път Крива паланка-Ранковце, близо до село Опила. 48-годишният шофьор Л.И.Л. е изгубил контрол над управлението, автобусът се е преобърнал и се е забил в дърво. В рейса е имало 45-има пътници – учители, които са се връщали от семинар в Охрид. Петима са тежко пострадали, а 21 души са леко ранени.
По информация на македонския сайт mkd.mk всички пострадали са вън от опасност, настанени са в болницата в Крива Паланка..
Според македонски издания са ранени 26 души, четирима от които са в тежко състояние. Според МВнР ранените са 10. Според външно автобусът е и е превозвал български учители от Национална Финансово-стопанска гимназия, които са се връщали от семинар в Охрид. С тях не е имало ученици. Директорът на гимназията Иван Арсов каза, че тежко пострадали няма. Повечето са с натъртвания и одрасквания.

 

 

Очаквайте подробности

Spread the love