Кметът Чимев обяви 7 конкурса за държавни служители в община Дупница, назначава 3 мед. сестри в детски градини и училища

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

Юлиан Бараков замества излязлата в отпуск по майчинство Велислава Георгиева, отговаря за мобилизационната подготовка и сигурността на информацията

02-01 metodi chimev

Методи Чимев

7 конкурса за заемане на ръководни постове ще проведе община Дупница. След приемането на новата структура на общинската администрация поетапно бяха обявени конкурси за държавни служители, които да бъдат назначени на длъжностите директор на дирекция ”Околна среда, транспорт и сигурност“, началник на отдел ”Екология, чистота и временна заетост ”, началник на отдел ”Транспорт и сигурност ”, началник на отдел ”Търговски дейности и управление на общински активи“, началник на отдел ”Култура, образование и младежки дейности”, началник на отдел ”Инфраструктурни проекти и обществени поръчки”, началник на отдел ”Социални проекти с европейско, национално и местно финансиране ”. Преди дни работа в общината получи кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Юлиан Бараков.

„Юлиан Бараков е назначен по заместване на титулярката Велислава Георгиева, която е в отпуск по майчинство. Бараков съчетава длъжностите по организационна мобилизационна подготовка и служител по сигурността на информацията. Той не е държавен служител и затова не е необходимо провеждането на конкурс”, обясниха от пресцентъра на кметството във връзка с назначението.

Община Дупница обяви прием и на документи за длъжността „медицинска сестра”. Назначени ще бъдат 3 медицински сестри, които ще работят в звено „Здравен кабинет в детски градини и училища“. Желаещите могат да подават заявления, придружени с копие на диплома за завършено образование и актуална автобиография. Документите ще се приемат всеки работен ден от 09.00 до 17.30 до 12.02.2016 г. включително. Кандидатките трябва да бъдат в работоспособна възраст, уточниха от общинската администрация.

 

Spread the love