Тризначките от Благоевград напъват за министър на образованието

Filed under: Благоевград |

 

26-05-03

Вяра, Надежда и Любов Станчеви

 

Тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви от Благоевград за пореден път изумиха аудиторията си от почитатели с идеята, че са достойни за поста министър на образованито. След като публично обявиха, че ще правят партия с Делян Пеевски и ще станат съветнички, без обаче да уточняват на кого и по какви въпроси, този път триото е категорично, че ако Меглена Кунева се провали, те са готови да заемат мястото й. „Какво толкова има да се мисли, тя се излага, ние заемаме поста й. Три сме, а три глави мислят повече от една”, категорични са благоевградчанките. Приближени до тях припомнят, че коефициентът им на интелигентност е 50 точки и недоумяват откъде сестрите вадят това саочувствие. И трите обаче са категорични, че са най-добрата номинация за министър на образованието. След публикуване на поредното им намерение във фейсбук, свързано с това да бъдат министърки, хората ги заляха с гневни коментари от рода на: „Момичета, според вас в България се говори на „селски манатлитет”, има „кериоке бар” и пращате министъра да се „подстригне…” Да не говорим за „кохчето” за боклук, което много често обичате да използвате и психическите наклонности, с които определяте хората”, това нормално ли е, за да сте с претенции за министър на образованието?”

Вяра, Надежда и Любов обаче абсолютно в свой стил бяха категорични: „Може математиката да ни е мътна Индия и чумата да е боласта на 20 век, но това не означава, че не знаем кой е Петко войвода. Той е бил същия като нас, борил се е за справедливост, но не са го оценили”, казват те.

Припомняме, че в края на м. месец трите сестри обявиха, че влизат в политиката, правейки нова пратия с Делян Пеевски. „Готови сме да махнем и Цветанов, и Борисов, и Доган, и всички. Затова отиваме в нашата партия – „Ние сме вие”, категорични са Вяра, Надежда и Любов.

 

Spread the love