25-годишният Димчо от Дома за сираци в Симитли преби и души неподвижната баба Цвета, открадна й 15 лв. и карта с 400 лв.

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

Служителят на полицейското управление Йордан Латинов разкри тежкото престъпление

28-04-01 иордан латиноb1

Йордан Латинов

Жестоко нападение над възрастна жена в Симитли вдигна на крак криминалистите от ОД на МВР-Благоевград. 25-годишният Димчо от дома за сираци в Симитли нападна и преби 70-годишната баба Цвета. Той я е душил и разкъсал дрехите й в търсене на парите й.

Нападателят е задържан и закаран в ареста, той бил с чорап на главата.

Баба Цвета е инвалид от години и напълно неподвижна. Опитала се да му каже, че няма пари и че те са в карта, от която теглят децата и й дават, но след продължителна инквизиция тя признала пин кода на картата си. Така Димчо я взел и изтеглил 400 лева, взел и открити в дома на жената 15 лева.

Полицейското управление в Симитли, оглавявано от Йордан Латинов, разкри тежко престъпление за съвсем кратко време. Събрани са всички доказателства, уличаващи лицето в извършеното престъпление. Разпитани са хора, на които той е дал пари от изтеглените, намерена е картата, бележките с пин кода, който записал, докато удрял бабата.

Баба Цвета е в шок, тя е майка на двама сина, които не живеят в Симитли. Хората в Симитли са потресени от грубото посегателство.

 

 

 

 

Spread the love