Снежана Тодорова заключи резиденцията на Тодор Живков в Осоговската планина, съдия Даниела Петрова я глоби 500 лв.  

Filed under: Кюстендил |

 

29-02-03

Съдия Даниела Петрова

 

Управителката на „Елпром Трафо СН” в Кюстендил Снежана Тодорова спря вещо лице да влезе в бившата резиденция на Тато в местността Ючбунар. От миналата година в съда се води дело срещу продажбата на бившия общински обект, продаден на търг след решение на местния парламент. Новият стопанин е заводът за трансформатори „Елпром трафо СН”. Срещу продажбата на Живковата резиденция скочиха от гражданското сдружение СПИНОК. Административният съд не даде ход на делото. Причина за това стана неизготвено заключение по назначена по делото съдебно-икономическа експертиза на имота. Съдия Даниела Петрова докладва, че експертизата не е направена, защото трето лице не е осигурило достъп на вещото лице до обекта. Става въпрос за изпълнителния директор Снежана Тодорова. Шефката на дружеството отнесе глоба от 500 лева от съда и предупреждение да допусне експертът да си свърши работата. Следващото заседание беше насрочено за 2 март от 10.00 часа.

 

 

Spread the love

Коментар за: Снежана Тодорова заключи резиденцията на Тодор Живков в Осоговската планина, съдия Даниела Петрова я глоби 500 лв.  

  1. Браво на съдията,поне съдийте в Кюстендил си вършат работата.Ние дупничани преебахме кюстендилските адвокати и си избрахме лезбито Мария Тодорова за председател в сянка на адвокатската колегия.Са жалба ви майка къцавци.

    Мария Лезбито Тодорова
    2016/февруари/10 at 23:28 PM