Скъпа, обичам те, изригна във вихъра на купона Константин Игнатов от Кюстендил към любимата си Мелани

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 Двамата са неразделни, делят училищната скамейка, учат заедно и в САЩ, прибират се с дипломи от колежа Carolinas и минават под венчило

 Константин и Мелани са безработни и разчитат на родителите си, но не пропускат да се глезят с купони, пазаруване по моловете и екскурзии

30-24-01

„Ще го изкрещя пред всички! Скъпа, обичам те много страстно!“, призна на изгората си Мелани влюбеният до уши Константин Игнатов. Младият кюстендилец буквално е изплезил език от любов.

Младото семейство Мелани и Константин Игнатови са купонджии по душа, любители на нощния живот и рядко им се случва да пропускат парти. Откриваме ги да се веселят в шикозен бар на булевард „България” в Кюстендил.

Мелани и Константин са на по 22 години и са неразделни от малки. Двамата са израснали заедно, били са в един клас. Преди три години се завръщат с дипломи в ръка от САЩ, където са завършили престижния американски колеж Carolinas – колеж по здравни науки в щата Северна Каролина, и вдигат приказна сватба в родния си Кюстендил.

Мелани и Константин са галеници на съдбата. И двамата са безработни, но се радват на парите на родителите си, които се грижат за тях, откакто са се завърнали в родния Кюстендил.

„Глезя моята принцеска, като я водя по барове, дискотеки, молове, екскурзии и където тя пожелае, защото я обичам много страстно и не бих я заменил с друга!“, обяснява се в любов за пореден път Константин. А съпругата му отвръща в същия дух: „Аз също не бих те заменила с друг, Бебчо! Знаеш, че цялата съм твоя, защото ти умееш да ме обичаш и цениш!“

Палава двойка не спря цяла вечер да демонстрира как хормоните на любовта и страстта са я завладели.

„Нашите души и сърца са омагьосани от магията на любовния опиат! Искрената любов между нас е чиста и свята, защото Бог ни е изпратил този свой подарък, за да можем да се радваме един на друг и да можем да усетим тръпката от удоволствието и страстта, с които ни обладава любовната феерия!”, избухнаха в поредно любовно откровение двамата влюбени. „Обичайте се, целувайте се, правете любов! И най-важното, което любовта ни научи – не мразете, не обиждайте и не мислете зло на ближния си, а само хубави неща!“, обърнаха се с хипи послание Мелани и Константин към читателите на вестник „Вяра”.

 

 

Spread the love