Съпругата на общинския съветник от Дупница д-р Кирил Кирилов – Дани, засрами Венера на Ботичели, показа тренирано коремче и тънка снага

Filed under: Дупница,Оживление |

Докторе, сияеш от радост с тази млада и хубава жена, хвалят го приятелите

 

33-24-01 11

Дани Славкова и д-р Кирил Кирилов

Общинският съветник д-р Кирил Кирилов от Дупница се похвали със съпруга като фотомодел в социалната мрежа. Ендокринологът, който наскоро стана татко, блести и сияе в компанията на чаровната си половинка Дани Славкова.

33-24-01 39

Приятелите също са забелязали какво влияние има елегантната дама над Кирилов, който на местните избори се пусна в битката за кметския пост и отбелязват: „Докторе, сияеш от радост с тази млада и хубава жена”.

33-24-01-

Дани Славкова ежедневно е затрупвана с комплименти за перфектната си визия и тяло.

33-24-01 100

Дани Славкова ежедневно е затрупвана с комплименти за перфектната си визия и тяло. Приятелите й в социалната мрежа я хвалят, че има фигура на фитнес инструкторка, а докторът няма нищо против всички да видят тренираното коремче и правите крачета на съпругата му. Един от най-харесваните фотоси на дупничанката е по бански костюм, който я разкрива в цялата й прелест.

 

 

 

 

Spread the love

3 коментара за: Съпругата на общинския съветник от Дупница д-р Кирил Кирилов – Дани, засрами Венера на Ботичели, показа тренирано коремче и тънка снага

 1. Искам да кажа Илиана , не тоз пергел.

  Бравос
  2016/февруари/17 at 1:12 AM

 2. Извинете , изразих се неточно – тя е прекрасна !

  Бравос
  2016/февруари/17 at 1:10 AM

 3. Илиана беше по- по- най!

  Бравос
  2016/февруари/17 at 1:04 AM