Кюстендилци: Трябват ни лодки при прекосяването на ул. „Цар Симеон Първи“, „Хан Крум“ и „Иван Шишман“, при валеж се превръщат в язовир

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

65-годишният пенсионер Здравко Георгиев: Вземете мерки

36-03-01 12

Разкопаните ул. „Цар Симеон Първи”, „Хан Крум” и „Иван Шишман” се превърнаха в язовир след обилните валежи и движението за шофьори и пешеходци стана трудно, сигнализира читателката ни Габи Колева.

36-03-01 124

„Вадете лодките и водолазните костюми, защото Кюстендил се превърна в язовир“, коментираха минувачи по въпросните улици. „Изцапах любимата си рокля, а тя има сантиментална стойност за мен. Станах мокра като коте по тези наводнени улици“, коментира 21-годишната безработна Симона Стайкова. 28-годишната продавач-консултантка Силви Райкова се изправи пред същия проблем, тя се оплака, че пресича трудно, когато тротоарът е под вода.

36-03-01 73

,,Обувките ми подгизнаха и се напълниха с кал и вода. При това положение тези улици не заслужават да носят имената на велики български ханове и царе, като улица „Цар Симеон Първи” например“, коментира 47-годишният мебелен дизайнер Калоян Костадинов. 65-годишният пенсионер Здравко Георгиев настоя компетентните органи да се самосезират и да вземат незабавни мерки.

 

Spread the love