Отец Паликарски подари за ЧРД на ГЕРБ съветничката Даниела Симова първата песен на новите камбани на храм „Св. Георги”

Filed under: Дупница,Оживление |

Шампанско и уиски се ляха след предсесийната сбирка на ГЕРБ, ОбС шефът И. Константинов разцелува рожденичката

 

40-16-01. P1220647 copy

Безспорният кавалер в ГЕРБ разцелува и прегърна рожденичката.

Първата песен на компютъризираните камбани на катедралния храм „Св. Георги Победоносец” подари отец Георги Паликарски за рождения ден на огнената ГЕРБ съветничка и бизнес дама Даниела Симова. Камбаните бяха монтирани вчера, а звънът им отекна из цяла Дупница в 19 часа.

40-16-01. P1220645 copy

С огромен букет от хризантеми бе изненадана рожденичката, , зад нея Росен Тимчев

По повод празника си Симова изненада със специална почерпка колегите си от ОбС – Дупница на предсесийното им събрание. Съветниците се почерпиха с лакомства за здравето на колежката си, а след края на събранието се ля уиски, бяло и червено шампанско.

40-16-01. P1220655 copy

Отец Георги, Стоян Кадийски и компютърният спец Веселин Иванов пуснаха за рожденичката тържествен канбанен звън.

Специално за празника си Симова се беше пременила в тоалет уникат на собствената си модна марка ”Бода Стил”. Като аксесоар, сякаш подбран точно за цветната й рокля, беше огромният букет хризантеми, които Даниела Симова получи от съпартийците си.

По случай рождения си ден тя беше поздравена от областния координатор на ГЕРБ инж. Емил Гущеров, зам.-кмета Крум Милев, Росен Тимчев, общинските съветници Йордан Йорданов, д-р Матей Попниколов и др. Председателят на ОбС-Дупница Ивайло Канстантинов разцелува и завъртя с танцова стъпка рожденичката, като я отрупа с пожелания за здраве, щастие и успехи в бизнеса.

 

Spread the love