Наставникът на „Беласица” Ангел Славков оптимист за мача с „Ботев” (Ихтиман) в Крупник

Filed under: Спорт |

14-03-Angel Slavkov

След като не се стигна до разбирателство с общинското ръководство и това на ОФК „Вихрен”, срещата от 19-ия кръг за първенството на ЮВГ между отборите на „Беласица” и „Ботев” (Ихтиман) да се играе на градския стадион в Сандански, лично кметът на община Симитли Апостол Апостолов прие със задоволство този двубой да се състои на стадиона в Крупник.
„През настоящата седмица използвахме терените в Кърналово, Кавракирово и Коларово. Все още не се готвят с колегите си невъзстановените от операция Благой Таушанов и Росен Тупаров, които отпадат от сметките ми. Няма да мога да разчитам и на наказания за натрупани пет жълти картона Мартин Таушанов. Ще продължавам да давам шанс на футболисти от ДЮШ на клуба. Ние сме общински клуб и политиката на ръководството е да налагаме момчета от района. Ще има промени в състава от предишния мач срещу „Чепинец” (Велинград), но какви ще са, ще обявя на разбора в деня на мача. Уверен съм, че ще победим, но все пак всичко зависи от футболистите, на които ще гласувам доверие”, сподели Ангел Славков.

За този мач за феновете на „Беласица” има осигурен безплатен транспорт, като автобусът ще тръгне в 12 часа от кметството.
Вероятен състав: Стоянов, Танчев, Митушев, Граменов, Костов, Наков, Танев, Д. Бояджиев, Якимов, Динев, Шапкаров.

Снимка: Ангел Славков

Spread the love