Маскирани щипнаха БМВ X3 за 10 000 лв. на музиканта Васко Щангата в Благоевград, пътьом ограбиха и фризьорски салон

Filed under: Благоевград |

 

 

42-01-08-filioss1

Джипът БМВ X3 бил паркиран на улица в града.

Двама маскирани задигнаха джип БМВ X3, собственост на музиканта Васко Щангата в Благоевград. Модерният джип е на стойност 10 000 лв.

Кражбата е станала вчера през нощта. Джипът БМВ X3 бил паркиран на ул. „Даме Груев“ 24, непосредствено до офиса на таксиметрова фирма в града. Наглите крадци задигнали луксозния автомобил и само на 30 метра от мястото, където бил паркиран джипът, спрели на средата на пътя, влезли с взлом във фризьорски салон и след като събрали всички консумативи, отпрашили в неизвестна посока.

„Отраднатият джип е собственост на комшия. Виждал съм го, но не знам как се казва и с какво се занимава. Колата била паркирана близо до фирмата ни. Нямам представа кои може да са крадците”, коментира собственикът на  таксиметрова фирма Димитър Илиев-Филята.

Собственичката на фризьорския салон Ивана Иванова обяснила, че от салона липсвали лампата и няколко лака. На място на инцидента пристигнал патрул на СОТ, който се отзовал на втората минута. „Бързата реакция на патрула означава, че крадците действат като по часовник в занаята”, коментираха съседи.

 

Spread the love