Дупничанинът Кирил Милов със сребърно отличие от международен турнир за юноши „Петко Сираков и Иван Илиев“

Filed under: Дупница,Спорт |

 

Бронзов медал завоюва кюстендилският борец Айрън Рамадановски

43-05-00-krasi1-1_Milov_Ramadanovski_borba_2016g

Кирил Милов (вляво) и Айрън Рамадановски (вдясно)

Залата на Националната спортна академия бе домакин на схватките от традиционния международен турнир за юноши „Петко Сираков и Иван Илиев“, свободен и класически стил.

Със сребърно отличие при класиците се окичи дупничанина, който в последните години тренира в „Левски“- Кирил Милов. Родният талант, който пропусна Световното първенство по борба за юноши заради операция, въпреки че не бе напълно възстановен и в най- добрата си форма успя да даде всичко на което е способен и зае второто място в кат. 85 кг. За Милов, който е европейският шампион за кадети от Самоков – 2014 г. и сребърен медалист от вторите младежки олимпийски игри в Нанджин, Китай, това бе първото състезание след контузията.

Бронзово отличие в същата категория завоюва състезателят на клуб „Васил и Георги Илиеви“ Кюстендил – Айрън Рамадановски.

Още двама състезатели от школата в града под Хисарлъка участваха в надпреварата и двамата в кат. 59 кг. Августин Спасов остана 13-и, а Наско Георгиев се нареди 19-и, като това бе и най-многобройната категория от 25 участника.

 

 

Spread the love

Коментар за: Дупничанинът Кирил Милов със сребърно отличие от международен турнир за юноши „Петко Сираков и Иван Илиев“

  1. Рамадановски ,шиптар ли е?

    Бравос
    2016/март/02 at 2:42 AM