Легендата Попангелов с открит урок за деца на Боровец, куп награди чакат малчуганите

Filed under: Спорт |

 

43-14-05-vasil2-Desetki podrastvashti...

 

Легендарният алпиец Петър Попангелов-младши ще изнесе открит урок на начинаещи млади скиори на писта „Иглика“ в курорта Боровец. Инициативата за спортния празник, който започва утре от 10,00 ч, е част от кампанията на Съюза на пивоварите в България „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“. Целта е да популяризира и насърчава семейния спорт и общуването между родители и деца като превантивен подход подрастващите да не експериментират с алкохол.

Събитието се организира съвместно с Министерството на младежта и спорта, сдружение „Европейски спортни политики и практики“ и е с подкрепата на „Бороспорт“ АД.

Желаещите да се докоснат до магията на ските ще могат да сторят това в специално изградена зона и трасе до влек „Иглика“ в самия център на курорта. Достъпът до ски уроците с най-добрия български алпиец и ски инструкторите от „Бороспорт“ е свободен.

Стана ясно още, че екипът на Съюза на пивоварите и партньорите е подготвил много забавления, викторина с награди, както и специални призове за най-активните участници в спортното събитие.

 

На снимката: Десетки подрастващи ще имат възможността да се докоснат до Петър Попангелов-младши.

Spread the love