Бизнесменът Теодор Тодоров тръби из кюстендилските заведения, че жена му Биляна е най-яката мадама, заляла го с кафе на първата им среща

Filed under: Кюстендил,Оживление |

Любовта убива злобата и завистта, категорична е семейната двойка

45-24-01 6_o

Теодор и Биляна

29-годишният Теодор Тодоров най-редовно крещи от любов по улиците и заведенията на Кюстендил. Теодор е лудо влюбен в съпругата си Биляна и обожава да й показва чувствата си по възможно най-атрактивния начин. „Биляна, ти си адски секси, целуваш сладко, в любовта нямаш никакви комплекси. Като теб втора няма, ти си най-яката мадама“, изкрещя в пореден любовен пристъп 29-годишният Теодор Тодоров. Избликът моментално прикова смаяните погледи на клиентите в една от елитните кюстендилски механи и младото семейство получи от тях само радостни поздрави, подсвирквания и бурни аплодисменти.

Биляна и Теодор Тодорови са семейни от четири години и имат прекрасна дъщеря на име Цветелина. Сватбата им била в реномиран столичен хотел и по думите им била доста грандиозна. Палавата двойка е родом от Кюстендил. Билянка, както сам я нарича на галено нейният съпруг Теодор, преди девет години завършила средно образование в Професионалната гимназая по лека промишленост „Владимир Димитров – Майстора“ с пълно отличие по специалните предмети в родния си град, където в момента работи като фризьорка. Споделя, че е наследила таланта от майка си Галя и го е доразвила в гимназията, в която учела. Преди десет години нейният съпруг Теодор завършил Гимназия „Неофит Рилски“ с много добър успех, защото наблягал главно на изобразителното изкуство. В момента е бизнесмен и държи четири заведения в ръцете си – два бара в София, дискотека в Перник и бар в Кюстендил. „Преди пет години бе първото ми запознанство с Билянка. Тя тогава работеше като сервитьорка в един ресторант в центъра на Кюстендил, но това не й се удаваше. Тя има талант да разкрасява хубавиците като нея и да им прави страхотни прически. В ресторанта без да иска ми разля цяла чаша с кафе на сакото. Аз обаче й казах, че това е нормално да се случи. Билянка донесе една салфетка и започна да ми се извинява, да ме гледа с тъжен поглед в очите и да плаче. Докосвайки ме с ръце, сякаш Господ ми каза, че тя освен невероятна красота притежава и ангелски чиста душа и сърце. Аз я успокоих и на салфетката й написах номера на мобилния си телефон с желание за среща. След няколко дни моята Билянка ме очарова с обувки на висок ток, рокля от сатен, неизчерпаема красота, нежност и доброта. След една година и двамата се влюбихме и вече не издържахме и секунда без да бъдем заедно“, сподели гордият съпруг и баща Теодор. „Аз също много обичам Теодор и малката ни хубавица Цвети. Любовта е направила двама ни да се отдаваме напълно един на друг, да се обичаме искрено и страстно и най-вече никога да не се лъжем и да не се отдаваме на изневярата. Любовта и удоволствието от страстта, който изпитват нашите тела, души и сърца, ни карат да полетим от щастие и радост. Много е хубаво, когато любовта опиянява сетивата на двама влюбени като чаша добре отлежало червено вино. Любовта убива злобата и завистта и ги заменя с радост, щастие, милосърдие и всеотдайност към любимия и семейството. Аз и моят мил и добър съпруг Теодор мечтаем да си имаме още едно детенце и нашето семейство да остане завинаги влюбено и сплотено”, заяви сияещата от щастие съпруга Биляна.

 

Spread the love