Директорът на ОФК „Беласица” Георги Георгиев възмутен след мача с „Велбъжд”: Нашите футболисти са професионалисти по права и аматьори по задължения

Filed under: Спорт |

 

48-14-01-G.Georgiev

Дългогодишният футболист на „Беласица” Георги Георгиев, който като състезател застана включително и на вратарския пост, в момента е спортно-технически директор на клуба. Той по природа е въздържан човек, но нервите му след загубата на мъжкия отбор в Кюстендил срещу „Велбъжд” не издържаха и за да спре излишните коментари, реши да обясни пред спортната общественост каква е ситуацията в момента в представителния тим.

„За първи път ще бъда откровен. Зная, че е тежко на терена, но за да се спрат зловредните коментари по адрес на клуба, искам да се знае истината. Нашите състезатели са професионалисти по права, осигурени със заплати, премии, храна по избор. Намерихме и добър футболен специалист за старши треньор в лицето на Ангел Славков, подпомаган от легендата Валери Дагалов. Отборът ни, за разлика от първата част на първенството, физически е на много добро равнище и свършва срещите така, както и ги започва. Питам докога по-голямата част от футболистите, на които разчитаме, ще играят без петрички дух? Големи заглавия четем срещу мъжкия отбор на „Беласица” за загубата ни в Кюстендил. Термините като „сразихме” и т.н. не отговарят на действителността на мача в Кюстендил. Съгласен съм, че отборът на „Велбъжд” победи „Беласица” след груби грешки на гостите от Петрич. Всичко останало е пълна измислица и непознаване на елементарни неща от футбола. Иначе този вид спорт е проста игра, но за хора, които са я играли и я познават. Две фатални грешки на защитата и една на халфовата линия и три гола в нашата врата, отбелязани от футболистите на „Велбъжд”. Александър Якимов уцели гредата, младият Запро Динев изскочи очи в очи срещу вратаря на „Велбъжд”, Красимир Шапкаров направи невероятен пропуск от няколко метра срещу вратаря на „Велбъжд”. Ето това е истината за загубата на „Беласица” в изминалия мач срещу „Велбъжд” (Кюстендил) и е срамно да се ползват гръмки заглавия под Хисарлъка”.

 

Снимка:

Георги Георгиев

Spread the love