Младите ботевисти наказаха като гост с 0:1 втория в класирането в група „Осогово“, последният би третия в класирането

Filed under: Спорт |

Гол след гол в поредния кръг по селските терени, два мача с двуцифрено изражение

49-14-02-krasi1-1_Lozno_Botev_futb

„Ботев“ се наложи минимално в дербито на кръга.

Интересни резултати и висока резултатност предложи 15-ият кръг в Областна футболна група „Осогово“. В дербито на кръга тимът на „Ботев“ (Лозно), който е четвърти, се наложи като гост над втория „Струма“ (Нов чифлик) с минималното 0:1. Попадението падна в 29- ата минута, а точен бе Явор Димитров.

Общо 29 гола паднаха във втория пролетен кръг, като в две срещи резултатът бе двуцифрен. Лидерът в класирането ФК „Кюстендил“ разгроми с 2:9 „Струмска слава“ (Търновлаг).

10 гола видяха зрителите в драматичeн мач в Жабокрът, където 3-те точки спечелиха футболистите на „Спортист“ (Слокощица). Гостите се поздравиха с успеха след 4:6 над местния „Септември“.

Като изненада на кръга се сочи мачът между последния „Осогово“ (Багренци) и третия „Елешница“ (Ваксево), спечелен от футболистите на Багренци с 2:1. „Копие“ отстъпи в Копиловци на „Сините извори“ (Горна Гращица) с 1:3.

Лидер в класирането е ФК „Кюстендил“ с 34 т. Следва „Струма“ с 28 точки, пред „Елешница“ с 27 и „Ботев“ с 26, но и с мач по-малко. На дъното са „Копие“ с 4 т. и „Осогово“ едва със 7 точки.

Срещите от 16-ия кръг са тази неделя, 13 март.

 

 

Spread the love