Председателят на ОбС – Благоевград, Радослав Тасков влезе в УС на НАПОС – РБ, ще работи за сътрудничеството между общинските съвети в страната

Filed under: Благоевград |

 

01-10  taskov

Радослав Тасков   

Председателят на Общински съвет – Благоевград, Радослав Тасков бе избран за член на Управителния съвет на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България. Новият Управителен съвет на асоциацията бе избран по време на провеждащото се в град Пловдив общо събрание. За председател на организацията бе преизбрана председателят на ОбС – Созопол, Красимира Германова.

Участие в четиринадесетото общо събрание на НАПОС – РБ взеха 125 действащи председатели на общински съвети в цялата страна. Сред делегатите бяха и председателите на местните парламенти в Разлог, Банско, Белица и Петрич.

По време на заседанието новоизбраният член на УС на НАПОС – РБ и председател на Общински съвет – Благоевград, Радослав Тасков благодари за гласуваното доверие от страна на колегите му и заяви, че ще работи за осъществяване на по-голямо сътрудничество между общинските съвети в страната за повишаване знанията и уменията на техните председатели и съветници за разширяване на общественото разбиране за ролята на местното самоуправление и участието на гражданите в него.

Spread the love