Милионите са в Югозапада! Издирват късметлията с 6 млн. лв. в Банско с въпроса: Ти ли си новият тотомилионер? Дупничанинът Камен Христов ще си откупи таксито с част спечелените 100 бона

 

Кметскитят зет Николай Динков-Нинджата: Хората са злобни, не обичат богатите, получавам по 200 писма на ден със зов за помощ

56-02-01

Камен Христов

Югозападът отново се оказа „златна мина“ за тото- и лотарийните играчи. Трети милионен джакпот бе уцелен с фиш от 6,80 лв., пуснат в Банско. 6 милиона лева отидоха в курортната община.

56-02-01-здражко2

Здравко Траянов

Късметлия познал правилната комбинация в играта „6 от 49” на 22-рия тираж на Българския спортен тотализатор. Щастливата комбинация от 6 числа му донесе точно 5 969 029 лева за Първа пролет. Огромната сума е спечелена с фиш за 6,80 лева. Въпросът е дали банскалия е уцелил шестте печеливши числа, или някой от туристите в курортния град. В града вече се питат един друг: „Ти ли си новият тотомилионер!?” Щастливецът има 60 дни да си потърси парите, такива са правилата на играта. Тогава ще разберем кой е новият милионер. Дано да е от града, та парите да останат тук, да се развива градът”, коментираха местните хора.

56-02-01-николаи11

Николай Динков-Нинджата

Това е първият тотомилионер за 2016 г.  Както „Вяра” писа, Николай Динков-Нинджата пък удари огромния джакпот от 7 095 423 лв. с пуснат фиш в тотопункта на улица „Дойран” в Благоевград. Младият мъж е зет на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, женен е за дъщеря му. С част от парите довършва свой проект – изграждане на ВЕЦ, който ще е готов до 1 година, и обикаля по света – бил в Лондон, Мексико. Живеем по-спокойно с тези 7 милиона, споделя Динков. Той коментира, че в чужбина хората не са толкова злобни. У нас усещал злоба у много хора. Хората не обичат богатите, мразят по-успелите, установил Динков. Той получавал по 200 писма на седмица с всякакви желания за заеми. Овчарят Здравко Траянов от петричкото село Първомай също прибра над милион лева от тотото през октомври миналата година. Той спечели 1 653 366 лева от играта 6/49 на спортния тотализатор. Здравко пасял чужди овце до щастливия ден, в който прибра голямата сума. Сега не работи, а пътешества.

Късметът споходи преди дни и 62-годишен дупничанин и му донесе 100 000 лева от моментните игри. Таксиметровият шофьор Камен Христов изтърка „детелинката“ с 6-цифрената сума. „До обяд почти нямах клиенти, изкарах едва 5 лева. Мислех си, че денят ми е каръшки, но щастието ми се усмихна. Числото 38 ми донесе печалбата от 100 000 лева. Билета купих от лавката срещу полицията. Няколко пъти се взирах в талончето и после го дадох на продавачката Виолета. Тя го провери и се разтрепери от вълнение, като видя 100 000 лева. Ще дам една част от сумата на църквата или на хора, които имат нужда от финансова помощ. Ще си откупя таксито от собственика, а другите пари ще дам на децата и внуците си. И една екскурзия на съпругата ми в чужбина ще подаря по неин избор“, скромно отбелязва за плановете си дупничанинът.

 

Spread the love