С „Не остарявай, любов” съпругата Ави изненада шефа на ДАИ в Благоевград Георги Ангелски за рождения му ден, събуди го с целувка

Filed under: Благоевград,Оживление |

 

59-24-02 4040883_n

Служителите в ДАИ-Благоевград изненадаха шефа си с торта.

Г. Ангерски (в средата) почерпи с пица, бонбони и безалкохолно своите служители.

С много настроение и приповдигнат дух шефът на Държавната автомобилна агенция (ДАИ) в Благоевград и общински съветник от ГЕРБ в Петрич Георги Ангелски отпразнува 45-ия си рожден ден вчера. Специално за празника си той бе поздравен от десетки свои близки, роднини и приятели, които буквално се надпреварваха да му честитят с пожелания за здраве, щастие и късмет. Георги Ангелски едвам смогваше да отговори и на повикванията по телефона си, които пък валяха едно след друго. Личната му страница във фейсбук също бе осеяна с цветни картички и безброй пожелания, кое от кое по-красиви.

59-24-02_495783542_n

Съпругата Ави изненада Г. Ангелски за рождения му ден, събуждайки го с песен.

Служителите в автомобилната агенция в Благоевград също не пропуснаха да го изненадат, специално за своя шеф те се бяха подготвили с торта със запалени свещички върху нея. Георги Ангелски почерпи с бонбони, пица и безалкохолни напитки. Специално пред репортер на в. „Вяра” директорът на ДАИ разкри, че въпреки всичките поздрави, които получил, най-трогателният дошъл от съпругата му Ави още в 7 часа сутринта. „Събуди ме с целувка под звуците на песента „Не остарявай, любов” на Михаил Белчев. По-мило и прочувствено събуждане не съм имал. Децата пък бяха повече от щастливи. Днес (б.р.-вчера) ще празнувам със семейството си и най-близките си приятели в Петрич. Пожелавам си само здраве, друго не ми трябва”, коментира Г. Ангелски.

 

 

 

Spread the love