Часове след като чу Менделсон, Светлозар Момчилов нахлузи бутонките за победата на ФК „Кюстендил“

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 

Младоженецът черпи съотборниците на стадиона в Багренци за сватбата с бившата волейболистка Людмила

 

59-24-03

Младото семейство Светлозар и Людмила Момчилови

Часове след като Светлозар Момчилов се врече във вечна вярност на своята любима – красивата бивша волейболистка Людмила, сложи бутонките и помогна на ФК „Кюстендил“ да запише нова победа в областна група „Осогово“. С помощта и на младоженеца лидерът победи с 1:3 като гост „Осогово“ (Багренци).

59-24-03-2

Бившият футболист на „Велбъжд“ Светлозар Момчилов дойде след сватбата си на стадиона в Багренци, за да почерпи всички съотборници, но развоят на мача обаче наложи неговото влизане в игра. Той „дирижира“ успешно играта на ФК „Кюстендил“ и отборът стигна до пълен обрат в резултата, след като Багренци поведоха с 1:0.

Победи за гостуващите отбори в още 3 от срещите. „Ботев“ (Лозно) разгроми с 0:5 „Септември“ (Жабокрът) и вече е трети. „Копие“ (Копиловци) отстъпи с 1:4 от „Елешница“ (Ваксево), а „Славия“ (Граница) бе разгромен от „Руен“ (Богослов) с 1:7.

За изненада на кръга се определя победата на „Струмска слава“ (Търновлаг) над един от лидерите „Струма“ (Нов чифлик) с категоричното 5:0, което извади гостите от тройката.

ФК „Кюстендил“ води група „Осогово“ с 37 т., пред Ваксево с 30 и Лозно с 29 точки. Нов чифлик има 28 т. На последно място е Копиловци с 4 т.

 

 

Spread the love