„Инфракорект Строй“, „Нивел Строй“, „Мегаинвест-холд“, „Галчев инженеринг“, „Автомагистрали Хемус“ и „Меридиан“ в битка за 325 451 лв. за ремонт на улиците в Дупница и селата

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

 

За града са предвидени 175 000 лв. за изкърпване на дупки, за селата са заделени 83 333 лв., за четвъртокласната мрежа – 60 870 лева и за републиканската – 6247 левa.

Комисията с председател зам.-кметът Красимир Георгиев проверява документите и ще насрочи дата за отваряне на ценовите оферти

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Документите бяха отворени на открито заседание на комисията.

6 фирми се борят за поръчката за ремонта на улиците в община Дупница на стойност над 300 000 лв. В открито заседание  комисията по избор на изпълнители за рехабилитация на уличната мрежа на територията на община Дупница отвори офертите, съобщиха от пресцентъра на общината. Документи за 4-те обособени позиции – ремонт на градските улици, ремонт на улиците по селата, четвъртокласна и републиканска мрежа, са подали 6 фирми. Общата прогнозна стойност е 325 451,66 лева без ДДС. За Дупница са предвидени 175 000 лева за изкърпване на дупки, за улиците в селата сумата е 83 333 лева, за четвъртокласната мрежа – 60 870 лева и за републиканската – 6247 левa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 фирми се борят за поръчката.

Всички участници кандидатстват за първите три позиции – „Инфракорект Строй“ ЕООД, „Нивел Строй“ ЕООД, „Мегаинвест-холд“ ЕООД, „Галчев инженеринг“ ЕООД, „Автомагистрали Хемус“ АД и „Меридиан“ ЕООД. Три от тях участват и за най-малката поръчка – републиканската пътна мрежа.
Не попадат за рехабилитация улиците, на които предстои цялостно преасфалтиране по интегрирания градски транспорт, който засяга над 7 километра улици в града. За тази дейност, както е вече известно, са осигурени няколко милиона лева. Комисията с председател зам.-кметът по европроектите Красимир Георгиев продължава работа по проверка допустимостта на документите, след което ще насрочи дата за отваряне на ценовите оферти.

 

 

Spread the love