2 в 1! 40 абитуриенти от випуск `91 на Спортното училище в Самоков пяха „Хепи бърдей” за 44-ти ЧРД на съученичката си Марияна Големинова, поляха 25 г. от завършването на бурен купон   

Filed under: Оживление,Самоков |

Обявиха шампионите по борба Светльо Георгиев и Жельо Стоянов за мъжкари №1, ски бегачът Дарин Манчоров не се пусна от хорото

Биатлонистките Силвана Благоева, Марияна Вучова и Галина Димитрова събраха най-много комплименти, ресторантьорът Ангел Христов, автомонтьорът Ники Велчев, дупнишките близначки Калина и Малина Йорданови се раздадоха на дансинга

81-24-01 Александър Савчов,Марияна Вучова и Ангел Христов

Александър Савчов, Марияна Вучова и Ангел Христов

40 пораснали абитуриенти от випуск 1991 г. на Спортното училище „Никола Велчев” в Самоков отпразнуваха с бурен купон 25 г. от завършването си. По традиция с организирането на веселбата се зае Анета Христова. В центъра на купона блесна Марияна Големинова – служител в „Бороспорт“, която отпразнува не само 25 години от завършването си, но и 44-ти ЧРД. От името на всички тя бе поздравена с песента „Хепи бърдей ту ю”.

81-24-01 Елена и Дарин

Елена и Дарин

81-24-01 Дарин Манчоров ,класната Стефка Московска, Марияна Вучова

Дарин Манчоров, класната Стефка Московска, Марияна Вучова

Големинова в миналото бе гордостта на випуска не само с отличния си успех в класа, а и в ски алпийските дисциплини. Ски бегачът Дарин Манчоров пристигна за срещата специално от София, като скри топката на съучениците си със завиден талант в народните хора. Дарин сподели, че е изключително щастлив от срещата със съучениците си след дълги години раздяла. „Прекрасен випуск сме. Никога няма да забравя спомените си отпреди 25 години”, каза Манчоров.

81-24-01 Певицата Дида Панева

Певицата Дида Панева

81-24-01 Най веселия Светльо Георгиев

Най веселия Светльо Георгиев

Поканата за срещата уважи и класната ръководителка на випуск 1991 Стефка Московска, която получи от възпитаниците си куп подаръци и красив букет от червени рози. 40-те купонджии разтърсиха из основи самоковска механа с песни и танци. Певицата Диди Панева и Иван Иванов от любимия на самоковци оркестър пяха на пълни обороти до късно вечерта. За приятното прекарване се погрижиха собствениците Захари и брат му Димитър Велчеви.

81-24-01 Петър Аджов треньор на Футболен Клуб Рилски спортист-Самоков, Петър варошкин,Жельо Стоянов

Петър Аджов треньор на Футболен Клуб Рилски спортист-Самоков, Петър варошкин, Жельо Стоянов

На купона с целия си блясък дойдоха и известните в миналото ски биатлонистки Силвана Благоева, Марияна Вучова и Галина Димитрова, които бяха посрещнати от съучениците с топли прегръдки. На купона дойде пременен и бившият ски алпиец Георги Гончев, който работи като автомонтьор в Самоков. Известните от миналото шампиони по борба Светльо Георгиев и Жельо Стоянов заслужено грабнаха титлите за най-големи мъжкари и купонджии.

81-24-01 IMG_5324 81-24-01 IMG_5358

Веско Ангелов, Петър Варошкин, Боби Гелов, Лъчко Костов, двете близначки от Дупница – Калина и фитнес инструкторката Малина Йорданови, Петър Аджов – треньор на Футболен клуб „Рилски спортист“ (Самоков), двете сестри Анета и Елена Христови, бившият ски скачач Александър Савчов, който работи ски учител в „Бороспорт”, ресторантьорът Ангел Христов, автомонтьорът Ники Велчев буквално се раздадоха на дансинга. Порасналите момичета и момчета от випуск 1991 г. си спомниха за интересни случки от лудите ученически години и заедно с оркестъра пяха песента ”След 10 години”. Веселите съученици не спираха да вдигат наздравици с троянска сливова ракия, водка, бира. Масите бяха отрупани с различни вкусотии. Тостове имаше и на песните „Вдигам тост”, “Пак ще се срещнем след 10 години“, като всички пораснали абитуриенти си пожелаваха да са здрави. Най-активни в хората бяха най-големите купонджии. Купонът продължи до зори. Празнуващите се разделиха на следващия ден с надеждата, че в най-скоро време отново ще се срещнат, но в пълен състав.

 

 

 

Spread the love