„Блудният син“ се завърна в Дупница! Цецо Соколов взе №19 в „Марек”! Тодор Вълчев и Златан Йорданов също в тима за Купата

Filed under: Дупница,Спорт |

 

Тодор Вълчев: С Цецо ставахме три пъти поред шампиони при юношите, така че е крайно време да вземем купа заедно и с мъжкия отбор

82-14-01-00601533

Една от най-големите звезди на България и световния волейбол Цветан Соколов взе №19 във вторник и с него ще дебютира отново за родния си „Марек Юнион-Ивкони”. Другите двама легионери в състава на дупничани Златан Йорданов и Тодор Вълчев пък ще играят съответно с №18 и №20.
„С Цецо ставахме три пъти поред шампиони при юношите, така че е крайно време да вземем купа заедно и с мъжкия отбор. Аз с „Марек” ставах и шампион, и носител на Купата, но Цецо изостава, така че трябва да наваксва“, коментира Тодор Вълчев.
„Това в кръга на шегата. Много стойностен заключителен турнир се получава и отборите са с изравнени възможности. Разбира се, че ще играем за място на финала, защото мястото ни е там. Разчитам, че днес и утре повече наши фенове ще дойдат в залата, защото ще се насладят на шоу, а това е най-важното“, допълни Вълчев.

Взривният посрещач направи много силен сезон в един от посредствените ирански клубове и почти сам успя да ги класира на плейофите.
„Оферти има, но ще ги разглеждам другата седмица. Сега трябва да мисля за мачовете с „Марек”. Дължим много на този клуб и никой от нас тримата не се е двоумил да отказва поканата да защитава цветовете на „Марек“, заключи Вълчев.

Билетите за мача се продават вече в офиса на клуба и за днешния, и за утрешния мач с „Монтана”. Интересът е много голям, а пропуските са с цена 2 и 3 лева. С темпото на продажба за сряда се очаква билетите да се разпродадат предварително.

Spread the love