Глория зашлеви шамар на Пайнера! Навръх Гергьовден певицата ще…

Filed under: Звезди,Оживление |

Примата на фолка разкри, че има сериозни разногласия с шефа си

Глория окончателно напуска Пайнер. След като от месеци се говори, че примата иска да се махне от компанията, това най-накрая стана факт, твърди столичен ежедневник.

Последното участие на звездата от името на фирмата беше преди дни – на 30 април в Ямбол. От тогава насам нито една от изявите й не фигурира в каталога на димитровградската компания.
Близки до звездата издават, че тя смята да обяви официално напускането си днес – навръх Гергьовден. Още преди Нова година тя споделяше, че не е особено доволна от условията по договора си и че не се чувства достатъчно оценена.
Още през 2014 година пък тя разкри, че има сериозни разногласия с шефа си Митко Димитров. Тъй като договорът й беше до 2016 година обаче, тя нямаше как да напусне по-рано, защото щеше да й се наложи да плаща тлъсти неустойки.
Затова примата чинно изчакала контрактът да изтече и да започне да се продуцира сама. Според запознати основното недоволство на Глория идвало от желанието на Митко Пайнера да я кара да пее по кръчми и заведения, което според нея не отговаряло на звездния й статут.
Spread the love