Неадекватна шофьорка се удари в дърво, разби предпазни огради и нахапа полицай при арест

Filed under: България |

Shofyorka-Haskovo

Неадекватна млада шофьорка сътвори истински екшън в Хасково.  Жената на видима възраст около 30-те изтървала управлението на колата си, забърсала едно от крайпътните дървета, разбила предпазните огради и се озовала на паркинг над реката, където за щастие не е имало нито хора, нито автомобили, съобщи haskovo.net.

Видимо неадекватната жена отказала да слезе от автомобила и се нахвърлила върху полицаите. Заради буйството й униформените се принудили да й сложат белезници, след което я качили в патрулката и я откарали в полицията. В суматохата около опита да я усмирят обаче, развилнялата се фурия ухапала един от пожарникарите по ръката, разказаха от екипа на Спешна помощ, които също бяха пристигнали на мястото на инцидента.

Ухапване на полицай при опит за задържане не е прецедент. Паметливи напомнят, че през февруари т.г. 31-годишен наркодилър ухапа жестоко полицай по ръката при опит служителят на МВР да конфискува пликче пико в Бургас.

Миналата година полицай от 4-то районно управление в София бе нахапан жестоко от арестуван мъж. Това се случило, докато униформеният се опитал да вкара задържания в стая за разпити, но вместо да се подчини, мъжът се нахвърлил върху служителя на реда и го нахапал по лицето. Нараняванията на ченгето били сериозни, поради което той бил откаран с линейка за оказване на спешна медицинска помощ.

През март 2015-а пиян скандалджия от с. Софрониево също нахапал ръцете на полицай, който се опитвал да му сложи белезници по време на арест заради разразил се семеен скандал.

Миналото лято пък каруцар ухапа полицай в Монтана.  Каруцата нямала престилка за органични отпадъци и блюстителят на реда поискал от водача на каруцата да се легитимира, но той отказал да представи лична карта, държал се арогантно и дори посегнал на ченгето. А при опит да му бъдат сложени белезици 67-годишният циганин от монтанското село Долно Белотинци впил зъби в ръката на полицая.

През 2011-а 32-годишно ченге от сливенското РПУ пък прекара на легло 15 дни в местната болница, след като бе ударен в главата и нахапан до кост от развилнели се пияни цигани от квартал „Надежда“.

Година по-рано млада жена от Поповица ухапа китката на униформен, докато той се опитвал да разтърве семейно меле при битов скандал. Напълно аналогичен случай имало пак в Поповица и по-рано.

Пак през 2010 година бургаски полицай пък бил нахапани от по-голямата сестра на издирван за извършено престъпление 21-годишен младеж при опит за арестуването му в жилището на двамата. Каката започнала да хапе служителя на МВР, който го държал, в опит да освободи брат си.

През 2003-а в Пловдив пийнал шофьор също нахапал ръката на блюстител на реда, който се опитал да го закопчее. Поводът за спирането станало зигзагообразното движение на колата, управлявана от пияния. След спирането и при проверка на място шофьорът се оказал с 1,5 промила алкохол. Той изненадващо се нахвърлил върху полицаите, започнал да ги рита и да ги нарича „смотаняци“. За да го усмири, единият от сержантите се опитал да му сложи белезници, но шофьорът  атакувал и захапал ръката му.

Снимка:

Това случай не е прецедент при опит за задържане агресивни и пияни нарушители на плавилата

 

Spread the love