Отборът на „Комиците” спечели футболния турнир в Петрич

Filed under: Петрич,Спорт |

Народните представители Даниела Савеклиева и Димитър Танев, кметът на Петрич и триото легенди Петър Жеков, Георги Димитров-Джеки и Георги Денев връчиха наградите на победителите

01-Turnir-D-r Mazneikov-CSKA

В продължение на две седмици в зала Арена Петрич се проведе работнически футболен турнир с 19 отбора участници. Трибуните в последния ден бяха изпълнени докрай, като между зрителите заеха местата си легендите на ЦСКА и националния отбор Петър Жеков, Георги Димитров-Джеки и Георги Денев, както и областния управител на Благоевград Бисер Михайлов, народните представители Димитър Танев, Даниела Савеклиева, кметът на община Петрич Димитър Бръчков, председателят на ОбС Георги Динев и президента на ОФК „Беласица” д-р Христо Мазнейков. Най-голям интерес предизвикаха триото легендарни футболисти, които бяха посрещнати с бурни ръкопляскания и всеки искаше да се поздрави и снима с тях както в залата, така и извън нея.
01-Turnir-Gosti

Финалната среща от турнира между отборите на „Комиците” и „Турист” завърши при резултат 1:0 с попадение на екс младежкия национал и бивш футболист на „Славия” и „Беласица”, за последно състезател в отбор от гръцкото първенство Петьо Динков-Маестрото.

01-Turnir-Komitsi-pobeditel

01-Turnir-Komitsi-Turist

Индивидуалните и отборни награди връчиха двамата народни представители Даниела Савеклиева и Димитър Танев, кметът на общината и председателят на ОбС и триото легенди Петър Жеков, Георги Димитров-Джеки и Георги Денев. При закриването на турнира градоначалникът на Петрич Димитър Бръчков благодари на участниците и по категоричен начин заяви че следващия турнир със сигурност ще бъде на легендарния стадион „Цар Самуил”.

Снимки:

  1. Президентът на ОФК „Беласица” д-р Мазнейков с легендите на ЦСКА.
  2. Официалните гости на турнира
  3. Отборът на „Комиците” – победител в турнира
  4. Начало на финалния мач между „Комиците” и „Турист”
Spread the love