С тясна жълта рокля и сплетен на кок лекоатлетката Кристина Иванова закова погледите на абсолвентски бал в ЮЗУ, мъже се носиха на ръце от кеф по повод завършването

Спортистите от „Педагогика на обучението по физическо възпитание“ трогнаха до сълзи гл. ас. д-р Невяна Дикова  с подарък – колие и обици

90-03-01-p5

С луд купон над 40 абсолвенти от специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“ в ЮЗУ „Н. Рилски” в Благоевград отпразнуваха завършването си.

90-03-01-p7

Спортистите позираха за снимки.

90-03-01-p6

Като с магнит погледите привличаше състезателката на СКОБ „Младост“ (Бл) и националния отбор Кристина Иванова, която бе заложила на елегантна жълта рокля и актуална прическа тип кок. Титулуваната лекоатлетка завършва обучението си с отличен. „Заминавам на лятна бригада в Америка за втора година, като се върна, ще продължа с магистратура“, каза Криси, която миналото лято спечели лекоатлетически старт зад Океана и сега отново е поканена от организаторите да участва.

90-03-01-p8 90-03-01-p9

В отлично настроение през цялата вечер бе популярната състезателка по лека атлетика и ориентиране Лилиана Гоцева, която бе в компанията на   Кристина Иванова и на друга популярна спортистка – бившата национална сътезателка по биатлон Гергана Гешова от Банско. Със стилни тоалети се отличаваха и състезателят и треньор по конен спорт Георги Праматаров и  националката по биатлон Даниела Кадева от Банско. Спортисти трогнаха  до сълзи курсовия си ръководител гл. ас. д-р Невяна Дикова, като я изненадаха с огромна кошница с цветя, допълнена от стилно колие и обици. Заедно с абсолвентите празнуваха и преподавателите проф. А. Георгиев, доц. К. Петрова, доц. Д. Томова и ас. С. Кинов.

 

Spread the love