Абитуриентите Мария и Иван от ПГ по икономика в Благоевград изплeзиха езици за снимки, майката Ася: Е, мамо, по-голяма откачалка си от мен

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

 

С жълтите си тоалети С. Янакиева и 7-годишният й кавалер Любомир Иванов привличаха погледите като с магнит, споделиха: Това е любимият ни цвят

95-05-01-i1

Абитуриентите отброяваха от 1 до 12

Абитуриентите Мария и Иван от Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“ позираха за снимки с изплезени езици и повдигнаха духа на многобройните зяпачи на изпращането в Благоевград. „Е, мамо, по-голяма откачалка си от мен”, възкликна майката на абитуриентката Ася.

95-05-01-i3

Завършващите преминаваха през специална арка от цветя

95-05-01-i6

Дванайсетокласниците си направиха общи снимки пред общината

124 абитуриенти от Професионалната гимназия дадоха старт на четиридневната бална фиеста в Благоевград. С отброяване от едно до дванадесет, надути клаксони и щастливи викове зрелостниците от гимназия празнуваха завършването си. Първи под светлините на прожекторите преминаха набързо и доста тихо абитуриентите от 12. б клас.

95-05-01-i9Поли Топузова сияеше в дълга черната дантелена рокля с голямо деколте и прическа на букли, също като филмова звезда. В ръката си стискаше червена роза в тон с червената папийонка на кавалера си Иван. Веднага след тях се изсипа с мощно броене 12. а. Най-малкият участник беше седемгодишният Любомир Иванов, който бе кавалер на приятелката си Симона Янакиева. С жълтите си тоалети двамата привличаха погледите като с магнит. „Избрахме жълто, защото това е любимият ми цвят от малка. Любо ми е приятел и решихме той да бъде моят кавалер. Обърнахме всички магазини, за да намерим подходяща жълта риза, за да сме в тон”, сподели Янакиева. Надя Иванова бе заложила на дълга синя рокля, която прекрасно очертаваше стройното й тяло, а пък Вероника сияеше в дантелена бежова рокля с голи рамене.

За втора поредна година абитуриентите от Благоевград минаха през специална арка от цветя и дефилираха като филмови звезди по червен килим пред общината. Облечени в стилни тоалети и със специални прически, дванадесетокласниците позираха неуморно като истински фотомодели.

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love