Дъщерята на прокурор Светла Ризова – Съни брои от 1 до 12 със 73-ма абитуриенти от Езиковата гимназия в Кюстендил, Йоана Лулева „долетя” с татуирано крило, миската Антонина Колева облече гащеризон…

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 

Младата писателка Ралица Петрова събра завистливи погледи с двама кавалери

96-24-01-ezikova4

Антонина Колева с букет от червени рози

96-24-01-ezikova6

От терасата на ресторант „Велбъжд“

96-24-01-ezikova8

Йоана Лулева се превърна в най-татуираната абитуриентка

Абитуриентите от Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил се превърнаха в модни икони по време на абитуриентската фиеста.

96-24-01 ezikova1

Кр. Генова (на първия ред вляво) в обща снимка, на заден план вдясно е известната волейболистка Яна Керелезова

Йоана Лулева развъртя бяла дантелена рокличка, а на ръката й бе татуирано ангелско крило. Випуск 2016 изпрати 74-ма абитуриенти от 3 паралелки.

96-24-01-ezikova9

Станислава Ризова като приказна фея

96-24-01-ezikova10

Някои пристигаха на мотори

По традиция випускниците се събраха в двора на най-старото училище, а след това с луксозни лимузини и с надути клаксони се отправиха към Гаровия площад за традиционната фотосесия пред Войнишкия паметник. Сред завършващите тази година е талантливата Станислава Ризова, дъщеря на прокурора от Районна прокуратура Светла Ризова.

96-24-01 ezikova11

Милена е сред най-чаровните абитуриентки

Абитуриентката заложи на рокля като приказна фея. Кристияна Генова, една от най-активните в театралната трупа на училището и дъщеря на пиарката на музея Мирослава Таскова, се спря на тоалет от две части – тъмнозелен потник и дълга черна пола, богато подплатена с тюл. Ерик Костадинов, влязъл в ролята на принца в пиесата „Принцеса Кагуя“ на Съни Ризова, също бе сред завършващите. Като най-интересна и небрежно елегантна бе определена Антонина Колева, дъщеря на собственика на кравеферма в село Коняво – Николай Колев. Момичето се отличаваше от съученичките си с гащеризон от черен сатен. Антонина Колева стана Девойка Кюстендилска пролет 2014. В елегантна синя рокля за бала си се облече Ралица Петрова, която стана първа подгласничка на Девойка Кюстендилска пролет Милена Метревели. По-късно Ралица написа и първата си книга „Изгубени души“. Освен към изящното изкуство Ралица има влечение към джудото и самбото. Активно тренира от няколко години. При мъжете пък изключително стилен с костюма си изпъкна синът на музикалния педагог Павел Чавдаров и половинката му Миглена Чавдарова – директор на Основното училище в село Раждавица, Николай. Абитуриентът е изключително талантлив, интересува се от музика и смята да продължи висшето си образование в тази посока. Свири на китара и е част от рок група. Зрелостникът бе избрал на тъмносиньото си сако папийонка в същия цвят.

 

 

Spread the love