На областна конференция в хотел „Енерго” край Дупница ПП „Български демократичен център” направи равносметка на участието в местните избори и избра ново областно ръководство

Filed under: Бобов дол,Дупница,Кюстендил |

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Първа областна отчетна конференция проведе ПП „Български демократичен център” в Кюстендил в хотел „Енерго” край гр. Дупница, като на нея присъства половината национално ръководство на партията – нейният председател д-р Красимира Ковачка, депутатите Росен Петров, инж. Петър Петров – заместник-председател на БДЦ и Чавдар Пейчев, шефът на ТЕЦ „Бобов дол” инж. Емил Христов, кметицата на община Бобов дол Елза Величкова, членове на партията от областта и гости.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

В началото на форума инж. Петър Петров в кратко слово благодари за положените усилия най-вече на последните местни избори: „С резултатите, които постигнахте, показахте, че област Кюстендил е сред областите, в които БДЦ успя да покаже, че е партия с бъдеще. Това означава, че от тук нататък ние имаме и повече отговорности. БДЦ вече не е просто партия, а реален участник при вземането на важни решения за страната. Ето защо ви моля за още по-сериозна мобилизация и активност в работата на местните структури в областта. Разчитаме от вас да дойдат и идеите за това, как от тук нататък партията да се развива, защото вие сте партията. Народните представители на БДЦ вече показаха, че партията има потенциал и всички ние трябва да участваме в това – не просто да го запазим, а и да го развием. Аз вярвам във вас. Убеден съм, че на предстоящите президентски избори ще покажем, че партията е в кондиция и се движи по възходяща линия. Това, което вие постигнахте в Кюстендил, е пример за всяка една местна структура на БДЦ в страната”, каза той.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Областният координатор Харалампи Златанов представи отчет, в който направи равносметка на участието в изборите, а на видеостена бяха представени показателите на партията по общини.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Д-р Красимира Ковачка подчерта, че в момента БДЦ заема място на конструктивна опозиция в НС и отговорно участва при вземането на решения по важни за страната проблеми и закони.

Росен Петров направи паралел със ситуацията у нас и пътя до хотел „Енерго”, който е в ужасно състояние най-вече заради преминаващите тежки боклучарски коли. Той подчерта, че политиците от различните партии трябва да търсят пътища по между си с цел да решават проблемите на хората.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

На конференцията от ръководството на БДЦ бе подчертано, че област Кюстендил е сред областите в страната, показали добри възможности и резултати.

На конференцията бяха направени предложения за ново областно ръководство. Уточнено бе, че според устава областният координатор се назначава, а останалите членове се избират. Единодушно присъстващите избраха за заместник-областен координатор инж. Стоян Стоилов – общински съветник и общински координатор на Кюстендил, за секретар – Ивайло Атанасов, главен експерт на ТЕЦ „Бобов дол” и технически сътрудник – главният енергетик на рудник „Бабино” Илиян Илиев. Областен координатор остава Харалампи Златанов.

Повече подробности в печатното издание в понеделник.

Снимки:

  1. Д-р Красимира Ковачка и инж. Петър Петров
  2. Д-р Красимира Ковачка апелира за повече диалогичност между хората, независимо от какви партии са
  3. Ивайло Атанасов (в средата), изп.директор на ТЕЦ „Бобов дол” инж. Емил Христов (вляво) и инж. Стоян Стоилов (вдясно)
  4. Кметицата на Бобов дол Елза Величкова благодари за подарената линейка
  5. Техническият сътрудник Илиян Илиев.
Spread the love

Коментар за: На областна конференция в хотел „Енерго” край Дупница ПП „Български демократичен център” направи равносметка на участието в местните избори и избра ново областно ръководство

  1. ДЕЕБА В БОКЛУЦИТЕ ДОЛНИ ПУУУУУ

    k.po
    2016/май/28 at 21:19 PM