Манчо Джуркин изпрати випуск 2016 на Рибново с думите: Останете хора!

Filed under: Uncategorized,Гоце Делчев |

В истински празник, както всяка година и тази се превърна изпращането на абитуриентите от гърменското село Рибново. Цялото село излезе да поздрави завършилите средното си образование момичета и момчета, които показаха безспорен стил и изтънчен вкус в избора на тоалети.

Колоната от абитуриентски коли бе съпровождана от полицейска охрана, а униформените бдяха празникът на абитуриентите да не бъде помрачен с нежелателни инциденти.

Незабравимата за випуск 2016 абитуриентска нощ бе приказна и красива като самите момичета и момчета и продължи до ранни зори днес с много танци, хора и прекрасни изживявания, които всички ще запомнят завинаги.

Пак да се срещнат на същото място и в същия ден, след пет години, се  зарекоха випускниците от Рибново.

Много от тях ще продължат образованието си във висши учебни заведения, други ще започнат работа, а някой от тях ще свият своите семейни гнезда.

„Каквото и да предприемете от тук нататък в живото си останете преди всичко хора, не забравяйте родния край и бъдете успешни в реализацията си“, пожелаха на випуск 2016, директорът на СОУ „Йордан Йовков” – Манчо Джуркин и учителите от училището в Рибново.

 

Spread the love