Не е за вярване! Антония Петрова се мести да живее в Истанбул, обмисля да приеме исляма?!

Filed under: България,Глас Свише,Перник |

33-520x381

Миската вече близо месец е в Истанбул и колкото повече стои там, толкова повече се влюбва в духа и културата на Турция. Ето защо мислела да се пресели за постоянно в южната ни съседка и дори да приеме официалната религия на страната. Надявала се да направи и телевизионна кариера там.На Тоца много й харесвало разнообразието в космополитния град, а още повече – безкрайните възможности да се прави кариера там. Надявала се да успее да си уреди местенце в някое телевизионно предаване, като не смятала за пречка факта, че не говори езика, пише ежедневник, пише БЛИЦ.

Влюбената в лукса г-жа Бередин обожавала да обикаля бутиците в Истанбул. Там пръскала луди пари за марки, каквито в България няма как да купи и ако e искала да ги има, или ги e поръчвала по интернет, или е пътувала до Западна Европа на шопинг. В Истанбул всичко й е под носа.

„България си е глуха провинция“, дуднела миската всеки ден на мъжа си, намеквайки му, че е крайно време да сменят постоянното си местожителство.

Мис Антония харесала и мюсюлманските традиции, към които по принцип преди време била скептична, но като част от живота в Истанбул й се видели екзотични и интересни. „Може пък да приема исляма“, споделила Антония с приятелки. Никой не очаква от нея да ходи забулена, нито да се моли по график. Но познатите й няма да са учудени, ако започне да се пише мюсюлманка само за да се прави на интересна.

Подробности в печатното издание.

Spread the love