Елена Николова от Гоце Делчев изненада любимия си Борис Кънчев с морско парти за ЧРД на гръцки остров, поляха празника с узо и бърбън

Filed under: Гоце Делчев,Оживление |

 

Веселата група изпече на огън екзотични морски дарове

102-24-01  Snimka1_rozhdenik_s_Elena_i_priyateli

Рожденикът с неговата любима и приятели

Елена Николова от Гоце Делчев организира пищно парти на екзотичен гръцки остров за рождения ден на своя любим Борис Кънчев. Гостите изненадаха рожденика с пандемия увлекателна бордова игра.

102-24-01  Snimka2_morski_darove

Морските дарове с гарнитура

102-24-01  Snimka4_sartse_za_Borko

Романтично сърце за любимия

Рожденикът и неговите приятели празнуваха и се веселиха до късна доба край морския бряг. Групичката празнуващи стартира празненството с гръцки бири още на ферибота. На уреченото място за парти беше запален огън, на който бяха изпечени прясно уловените морски дарове. Цяла нощ се ля марково гръцко узо и изтънчен американски бърбън. Птиците наоколо доволно пригласяха на развеселените и почерпени купонджии, а морето беше толкова бурно, колкото и страстите на купона. Въпреки завалелия дъжд настроението на присъстащите не беше помрачено, а всички дружно заявиха, че това е най-нестандартният рожден ден, на който са присъствали. На сутринта благодарение на свежия морски въздух изпитият алкохол се беше изпарил и всички се чувстваха свежи.

 

Spread the love

Коментар за: Елена Николова от Гоце Делчев изненада любимия си Борис Кънчев с морско парти за ЧРД на гръцки остров, поляха празника с узо и бърбън

  1. Sajalqvam che nqmam bulgarski no pisha ot Germaniq. Iskam da pizdravq shtastluvata dvoika i da kaja vse taka da se obichat i za natatuk.

    Ivan Onchev
    2016/юни/02 at 16:58 PM