Обрат, лекар не разпозна самоковката Емилия Ковачева на записите от охранителните камери, адвокатът на медиците ни в Либия Вл. Шейтанов пое защитата на акушерката, обвинена в побой над бебе

Filed under: Самоков |

01-12  emiliqKovacheva

Лекар не разпозна Емилия Ковачева от Самоков на скандалните записи с боя над бебето в столична болница и обърна делото срещу акушерката.

След шумен скандал Ковачева беше задържана за жесток побой и опит за убийство на новородено бебе. Противоположните показания на медиците – колеги на акушерката, са на път да обърнат процеса в полза на Ковачева. За първи път един от лекарите заяви, че не разпознава Емилия Ковачева на записа, направен от охранителните камери.
Разпитът на друг свидетел в залата пък се размина с неговите писмени показания, приложени към делото. Адвокатът на българските медици в Либия Владимир Шейтанов днес пое защитата на Емилия Ковачева по заместване. Според него е възможно да има дописване на протокол от досъдебното производство. „Нашите симпатии са на страната на родителите.
Въпросът е да се уточни кой и кога е извършил това нещо, за да се потърси отговорност от конкретния извършител, а не от набедени лица“, коментира юристът.

Spread the love