Пернишката депутатка Ирена Соколова организира четвъртата политическа академия на ЖГЕРБ, събра 200 дами в Албена

Filed under: Перник |

 

03-02 IMG_4285

Под зоркия поглед на депутатката Ирена Соколова започна четвъртата Политическа академия на Жени ГЕРБ. Соколова, която е председателка на дамската структура на ПП ГЕРБ, е инициатор и организатор на събитието. Форумът, който се провежда от 3 до 5 юни в черноморския комплекс Албена, събра близо 200 участнички от областните структури на партията в страната.

03-02 IMG_4355

„Жените работят за развитие и просперитет, а политическа партия ГЕРБ е единствената политическа сила в страната, която целенасочено развива техния потенциал на различни нива в политиката, икономиката образованието и здравеопазването“, подчерта Ирена Соколова.

Академията се провежда в четири модула – „Законодателство“, „Политика и управление“, „Управление и развитие на основни секторни политики“ и „Жените в управлението и политиката на вземане на решения“.

03-02 IMG_4320

Форумът се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Жени ГЕРБ и фондация „Ханс Зайдел“.

Официално Четвъртата политическа академия на ЖГЕРБ ще бъде открита утре от председателя на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Spread the love