Абитуриентски щуротии от Югозапада! Червената шапчица дефилира в Дупница, с 1 цигара на бала Габи „запали” цял Сандански, Даяна от Кюстендил си приши крила

 

В еуфорията зрелостнички си показаха сутиените и чорапогащниците   

106-04-01 Дупница 4

Дамите в червено от Дупница

106-04-01 Дупница 9

Модните икони може и да носят „Прада”, но най-щурите абитуриенти от Югозапада смело удариха в земята всички (не)писани закони за чар, елегантност и стил.

106-04-01 Даяна

Даяна с крилцата

106-04-01 Сандански

Габи от Сандански запали дълга дискусия.

Ако имате чувствителност към модата, следващите абитуриенти буквално ще разбият всичките ви чувства. Те показаха, че въображението  трудно се побира в граници и оставиха хилядна аудитория по баловете в Югозапада буквално с отворена уста.

106-04-01 Якоруда

Гаф с чорапогащник

106-04-01 Сандански 2

Тази абитуриентка от Сандански бe критикувана от съгражданите си за голямата цепка на роклята.

Единствените зрелостнички от Дупница, които рискуват да бъдат арестувани от модната полиция, са две девойки в червено. Момичетата са от ПГОСУ, или Промишленото. По време на дефилето те изпъкнаха не само с яркочервения цвят на роклите си, но и със странния подбор на тоалети за бала.

106-04-01 Благоевград

Абитуриентка от Благоевгрд

106-04-01 Кюстендил

В Кюстендил не се свенят бельото да им прозира.

106-04-01-4

Болондинката потропваше със златни токчета и дълга рокля ала Червената шапчица в допълнение с огромна червена капела. Сините ръкавици пък направиха препратка към костюма на комикс героя Супермен. Девойката до нея – в стремежа си да се върне към корените – бе облякла подобие на народна носия, което не й донесе желаната оригиналност.

106-04-01 Якоруда 2

В Якоруда на почит са диплите и пищните завъртулки по дрехите.

Кюстендил държи първенството по изцепки. Абитуриентките тази година доказаха, че са скарани с всякакъв усет. Даяна долетя на бала с пришити крила на гърба на роклята си, защото искала да прилича на фея. Феи на кича и лошия вкус станаха още няколко момичета от Кюстендил. Млада дама пък избра леко прозрачен тоалет, без да се свени, че всички ще станат свидетели на това какъв сутиен е сложила. Тежък грим, огромни татуировки, неподходящи рокли, които разкриваха прекалено много от пищни фигури, станаха причина хората да се кръстят и да цъкат с език докъде я докара младото поколение. Ромските оркестри и шишетата алкохол, които абитуриентите от Кюстендил разнасяха по Гаровия площад, показаха застой в 90-те години.

Единици са дамите от Благоевград, които дойдоха с облекла за чудене и за маене. „Артистично” момиче дефилира с дълга зелена рокля с гушка като на любимия на мнозина мъпет Кърмит. За сметка на това пък папийонката на кавалера пасваше като цвят.

Абитуриентка от Якоруда със същата надиплена якичка в еуфорията от празника и фотосесията не догледа, че на нивото на полата й се вижда разделителната линия на чорапогащника. По традиция абитуриентките от Якоруда си падат по пищните тоалети и лъскави материи.

В Сандански пък момичетата избраха доста открити рокли. Една от хубавиците, която действително демонстрира страхотна фигура, получи следния коментар от санданчанка за роклята си: „Защо не си кажем истината… момичето е с рокля кич… докога ще си мълчим и ще говорим зад гърба на хората – най-добре „право, куме, в очи“. Абитуриентката Габи, уловена с цигара в уста и златна лента на бедрото, събра най-много коментари. Ето някои от тях: „Това на снимката не прилича на абитуриентка, колкото и да ви е неприятно да го признаете! Къде е младостта, невинността, свежестта?!?! Дали позата, деянието или излъчването да ми помогнат да я харесам?!?! За съжаление в България още е модерно да пушиш, да въртиш гюбеци и да нямаш стил! Децата се тровят и всички тук ръкопляскате?!?! Сбъркана държава, объркани хора, много тъжно! Вместо промотиране на здрав дух и тяло тупаме момата по гърба, че е прекрасна с цепка до „душата“ и закълчила крак като… А аз съм била проста, пуританка и каква ли не! Ценности, драги, ценности!” В нейна защита бе заявено: „Ами ако някой каже и за вашите деца това? Не може да гарантирате, че няма да пропушат! Това, че пуши, не я прави лош човек. Грозно е отстрани да се слагат етикети на хората, без да ги познавате!”. Но хората са казали, че красота и чар има дори там, където на пръв поглед не могат да бъдат забелязани.

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Коментар за: Абитуриентски щуротии от Югозапада! Червената шапчица дефилира в Дупница, с 1 цигара на бала Габи „запали” цял Сандански, Даяна от Кюстендил си приши крила

  1. „Червената шапчица“ е стилна,модерна и интелигентна за разлика от вас, идиоти! Може ли толкова смешно и нелепо да ви е вестничето,и за тоалетна хартия не става, все едно са го писали второкласници… ама да не обиждам децата, че сигурно и те са по-умни от вас.

    Абитуриентка
    2016/юни/10 at 8:52 AM