Успешното бизнес семейство Васко Бахамата и Лидия Петрова откриват верига ресторанти в Благоевград, кметът Камбитов реже лентата

Filed under: Благоевград,Дупница |

Васил и Лидия: Лудо влюбени сме и до днес, това е тайната на щастливия брак

108-01-01-

Васил Петров-Бахамата и Лидия

Бизнесменът Васил Петров-Бахамата от Благоевград и нежната му половинка Лидия Петрова завъртяха голям ресторантьорски бизнес и скоро ще отворят верига от заведения.

Поканен да пререже лентата на супер инвестицията е кметът на Благоевград Атанас Камбитов, за когото семейство Петрови са подготвили големи изненади. Наскоро Васил Петров откри и модерна фитнес зала в областния град, от която за броени месеци излезе шампион по културизъм – Асен Велячки. Васил и съпругата му Лидия Петрови са една от най-успешните двойки и бизнес семейство. Тайната на успешния им брак и успешен бизнес са хармонията и разбирателството между двамата. Васко Бахамата обича изключително много умната и красива Лидия, а тя изпълнява всичките му желания и с находчивост му дава безценни съвети. Двамата са страхотен тандем, влюбени и до днес.

„Няма по-голям мухльо от мъж, който те гледа в очите и знае, че те лъже и да вярва, че му вярвяш”, категорична е красивата Лидия. „С такава умна жена до себе си е логично Бахамата да се радва не само на щастлив семеен живот, но и на успешен бизнес”, катгорични са близки до семейството. С откриването на фитнес залата пък Васил успя и много бързо да влезе в чудесна физическа форма, като успя да изхвърли 30 излишни килограма от себе си с подходяща тренировка и диета само за 3 месеца.

 

 

Spread the love