Ужас в Симитли! 21-год. Иван Цветин се обеси на терасата в дома си, загубил много пари след гурбет

Filed under: Благоевград |

Иван е син на известната масажистка Албена, местните: Беше тих и кротък

239-12-04-Lineika-OIK

21-годишният Иван Цветин от Симитли се самоуби с бесило у дома си. Местните хора са в шок от черната вест. Иван е син на  известната масажистка Албена Цветина, баща му е популярен с прозвището Белия, бил без работа.

Иван е открит увиснал на бесило в дома си в симитлийския квартал „Ораново”. Трупът на момчето е открито около 14,30 часа вчера на терасата в къщата, която се намира в близост до детската градина. На увисналото тяло се натъкнали съседи и веднага сигнализирали на тел. 112.

Веднага на мястото пристигнали екип на полицията и екип на Спешен център, който констатирали смъртта на младото момче.

Майката Албена получила черната новина на работното си място и със сълзи и в шок се прибрала в дома си.

Трагедията шокира местните хора в Симитли, тъй като всички познават момчето. Семейството има още един син – на 25 години.

Иван Цветин завършил Професионалната гимназия по електроника и електротехника в Благоевград. Набързо след като взел дипломата си за средно образование, заминал на гурбет в чужбина. Наскоро се върнал в Симитли.

„Иван беше много тихо и спокойно момче, много скромно. Името му никога не е замесвано с инциденти. Не е известно семейството да е имало някакви проблеми”, коментираха местни хора.

Прокрадва се версия за голямо количество загубени пари, които може да са в основата на фаталното решение Иван да сложи край на живота си. Дали е вярно обаче, предстои да бъде уточнено.

Припомняме, че само преди месец 70-годишна жена от Симитли посегна на живота си, като погълна огромна доза лекарства. Тя бе открита от близките си, изпаднала в нестабилно състояние, около нея имало разхвърляни изпразнени блистери от лекарства. Според близките й е погълнала над 10 таблетки различни медикаменти за високо кръвно налягане и болкоуспокояващи. След животоспасяващи манипулации жената бе настанена за интензивно лечение в реанимация.

Тревожната статистика сочи, че всеки месец в реанимация постъпват спешни случаи на умишлено посегателство на живота. Наскоро 20-годишен младеж от Рила се натрови с препарат за плевели, но бе спасен от благоевградските лекари.

 

 

Spread the love