„Рилски спортист“ започва подготовка на 4 юли, Пътников обратно в строя

Filed under: Спорт |

 

 

111-15-04-vasil1-Oranjevite imat..„Рилски спортист“ ще стартира лятната си подготовка на 4 юли, понеделник. Дотогава възпитаниците на Петър Аджов са разпуснати в почивка, по време на която ще имат възможност да отдъхнат след тежкия сезон в Югозападната „В“ група. „Оранжевите“ нямат раздадени програми от ръководството за спазване на определен режим, като се разчита на тяхната съвест. По традиция през последните години футболистите нямат проблеми с килограмите, треньорският щаб в лицето на старшията Петър Аджов разчита и сега да няма такъв проблем.

За първата тренировка се очаква на линия да бъде централният защитник Росен Пътников. 35-годишният ас се контузи лошо в края на пролетта и пропусна последните няколко срещи на тима си, но дори и без негова помощ съотборниците му съумяха да финишират 13-и, далеч от зоната на изпадащите.

Пътников вече е възстановен от травмата и ще заеме мястото си в центъра на отбраната заедно с показалия силни игри напролет Димитър Мавродиев.

Повече яснота по селекцията пък се очаква да има в края на юни, като намеренията на треньорското ръководство са съставът да бъде подсилен във всяка една линия.

Новият сезон на югозапад започва на 14 август (неделя), а жребият ще бъде изтеглен седмица по-рано.

 

На снимката: „Оранжевите“ имат достатъчно време да презаредят батериите преди старта на новия сезон.

 

 

Spread the love