Синът на медсестрата в общинската болница Капка Стефанова взе грамота за отличен успех от гимназията в Дупница, мечтае да стане лекар

Filed under: Дупница |

Началникът на реанимацията д-р Бойко Кючуков пръв поздрави Капка за успеха на сина й, управителят Росен Тимчев: Браво, че си отгледала такъв син

Бившият банкер Чучуков: Убеден съм, че в Слатино ще си имаме д-р Йордан Йорданов, Бог да го благослови 

120-05-01 368 copy

Ексбанкерът слатинец Чучуков си направи горд снимка с отличника Йордан на автогарата

Целият прсонал на общинската болница в Дупница начело с управителя Росен Тимчев обсипа с поздравления медсестрата Капка Стефанова за юбилейната грамота на сина й Йордан Йорданов от 9.б клас на ПГ ”Христо Ботев”. Голямата мечта на Йордан е да учи за лекар.

120-05-01 406

Шефът на реанимацията д-р Б. Кючуков пръв поздрави медицинската си сестра Капка Стефанова с успеха на сина й Йордан

120-05-01 407

Mедицинската сестра М. Шунтова, колежка на майката Капка, разцелува и поздрави Капка за отличника Йордан 

Често идва в болницата по време на визитация на докторите в дупнишката болница и те много му се радват. Йордан Йорданов получи от ръководството на гимназията юбилейна грамота за отличен успех, активно участие в олимпиади, състезания, конкурси и за принос към престижа на гимназията. В Слатино също се радват за отличните оценки на Йордан, който бе поздравен лично и от ексбанкера Чучуков. „Всички в с. Слатино се възхищаваме на това момче, което с труд и упоритост върви към мечтата си да стане доктор. Убеден съм, че Слатино ще има д-р Йордан Йорданов. Бог да го благослови момчето! Амин!”, каза ексбанкерът.

От малък Йордан заляга усилено над уроците със заветната си мечта да стане доктор. Любимият предмет на Данчо е биологията, от малък идва често с майка си Капка в болницата и с удивление наблюдава работата на лекарите. Началникът на реанимацията д-р Бойко Кючуков пръв поздрави за отличието на сина й сестрата в отделението Капка Стефанова, като сподели, че неговият син в момента също учи в Медицинска академия за доктор и е впечатлен, че въпреки трудността на професията децата на медицинските кадри поемат смело по стъпките на родителите си. Хирургът д-р Поромински, анестезиологът д-р Карастоянов, медицинската сестра Мира Шунтова – всички поздравиха Капка. „Убеден съм, че ще се изучи за лекар. Браво и на сестрата Капка, че е отгледала такъв син!”, заяви Росен Тимчев, който също е от докторска фамилия по родословното дърво и на мойка си, и на баща си.

 

 

Spread the love