Кюстендилецът Божидар Стефанов и любимата му Десислава разтърсиха с шумна сватба Синеморец, 100 гости вдигаха наздравици в тяхна чест

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 

 

124-16-02  райчо-1 428_nКюстендилски младоженци разтресоха Синеморец, вдигнаха шумна венчавка с над 100 гости в елитен петзвезден хотел, младоженецът нетърпеливо пъхна пръст в тортата, 29-годишната булка Десислава го смъмри, нахрани го нежно като бебенце и призна: „Гравира ми името на пръстен, чувствам се като истинска принцеса с моя Божидар. 32-годишният бизнесмен Божидар Стефанов подари приказна и незабравима сватба на 29-годишната си съпруга Десислава.

124-16-02  1 1003_n„Запознахме се в едно кюстендилско заведение. Деси ме плени с божествения си чар и красота от пръв поглед, влюбихме си силно и ето ни сега младоженци.“ Божидар и съпругата му Десислава са от Кюстендил. Божидар е завършил средно образование в ПМГ „Проф. Емануил Димитров” в Кюстендил и висше в Софийския университет „Свети Климент Охридски”, а в момента има бизнес, свързан с търговия на хранителни стоки в Кюстендил. Десислава е възпитаничка на Гимназия „Неофит Рилски” в Кюстендил и на УНСС-София, в момента работи като управител в сферата на търговията в Кюстендил. „Божидар ми подари гравиран с името ми годежен пръстен с предложение за брак, а аз приех. Много е нетърпелив, сами виждате как бръкна с пръст в двуетажната ни сватбена торта. Той е всичко за мен, купува ми всичко, което пожелая, чувствам се като истинска кралица и силно желана“, сподели щастливата булка Десислава. Целият екип на вестник „Вяра” пожелава много щастие, любов и късмет в живота на младите съпрузи Божидар и Десислава Стефанови.

 

Spread the love