Побойници прекършиха крилото на „Велбъжд“ (Кюстендил) Виктор Анастасов, скочил да защити приятелка в заведение

Filed under: Кюстендил |

Талантът е аут от терените за половин година

128-04-01 -Viktor Anastasov

Виктор Анастасов

 

Футболният „Велбъжд“ ще се лиши за половин година или целия първи сезон от първенството на „В“ Югозападната група от крилото си Виктор Анастасов. 21-годишният студент в Югозападния университет „Неофит Рилски“ е бил бит в заведение, след като се опитал да защити момиче от компанията си, с която празнували. На талантливия футболист е оказана медицинска помощ, дори е стигнал и до болница, казаха запознати със случая.

„Постъпи изключително джентълменски, някакви се бяха напили на съседна маса и задърпаха едно от момичетата. Виктор, въпреки че не е висок на ръст, им се опълчи и си отнесе юмруците“, споделиха приятели на футболиста.

Неотдавна приятелка на Виктор стана муза на известния фотогаф Пепи Китанов. Кюстендилецът бе направил уникална фотосесия на красавицата Ивона Велинова сред невероятни пейзажи от региона. Изложбата бе показана във фоайето на кюстендилския театър.

Само преди дни „Велбъжд“ се събра и на първа тренировка преди старта на сезона на стадион „Странджата“. Момчетата на Юлиян Кръстев ще бъдат по-спокойни откъм финансово отношение, тъй като с решение на Общинския съвет им бе увеличена месечната субсидия от 8 500 на 9 200 лева. Амбицията на треньорския щаб е футболистите да заемат места до първата петица в класирането. Първата тренировка пропуснаха освен Виктор още двама-трима по-уважителни причини.

 

Spread the love