Русенците Николина и Филипо Фурнари станаха победители в голф турнира Golf Cup Durimex & HID Reklama край Разлог

Filed under: Спорт |

133-Marketing-01-DSC_0104 133-Marketing-01-DSC_0923 133-Marketing-01-DSC_0990

За четвърта поредна година „ХИД Реклама” и „Дуримекс” организираха съвместно турнир Golf Cup Durimex & HID Reklama на игрището край Разлог, Пирин Голф и Кънтри Клуб .

Ветровитото време не успя да попречи на най-запалените голфъри да премерят сили и да спечелят трофеите. Близо 30 участника премериха сили в отборното състезание.

В класирането първото място с резултат от 45 нетни стейбълфорд точки се класира отборът на Филипо и Николина Фурнари, дългогодишни членове на голф клуба. Те спечелиха златните купи и ваучери на стойност  150 лева за покупка на стоки и аксесоари. На второ място се класира отборът на братовчедите Момчил и Младен Шишкови с 44 нетни стейбълфорд точки, които спечелиха сребърните трофеи и ваучери на стойност 100 лв. Бронзовите трофеи спечелиха баща и син – Станислав и Християн Данчеви с 43 нетни стейбълфорд точки , които получиха и ваучери на стойност 75 лева.

Специалната награди за ‘’Най-близо до дупката’’ с 3,10 см спечели миналогодишният победител в класирането, Пламен Мицански. Наградата за най-дълъг удар на 9-а дупка, спечели Младен Шишков. Наградите за победителите бяха ваучери на стойност 50 лева.

Наградите връчиха Петко Хаджидиманов и Иван Дурчов. Те поздравиха играчите за смелостта, както и затова, че въпреки лошото време не се отказаха от победата.

Участниците и техните приятели се насладиха на коктейл и хубава музика в ресторанта, където се проведе церемонията по награждаването. Специално поканени от Петко Хаджидиманов бяха и членовете на рокерския мотоклуб ‘’Велика България – НЕВРОКОП’’, които всяка година по традиция присъстват на церемонията по награждаване.

Spread the love