Стоп на бръчките с маска от мед, банан и кисело мляко!

Filed under: Здраве |

След 3 седмици ще се радвате на видими резултати

здраве

Доверете се на природата и няма да сбъркате и когато целта ви е гладко, стегнато и свежо лице! Не се нуждаете задължително от хирург, за да постигнете такъв резултат.
Нужни са ви само няколко сравнително евтини натурални съставки – мед, банан и кисело мляко. С тях ще стегнете и ще подхраните лицето и ефективно ще заличите бръчките.

Какво трябва да направите?

Обелете 1/2 банан и го намачкайте. Към него добавете 3 супени лъжици кисело мляко и 1 супена лъжица мед. Разбъркайте добре, докато постигнете хомогенна смес. Нанесете маската върху предварително почистена кожа с леки масажиращи движения и я оставете да изсъхне. После отмийте с топла вода, а веднага след това и със студена.

Защо точно тези съставки?

– Бананите са богати на хранителни вещества, изключително полезни за кожата – особено когато става дума за заличаването на леки бръчици.
– Киселото мляко пък осигурява необходимия пилинг за кожата. Същевременно я тонизира и освежава по неподозиран начин.
– А медът я хидратира в дълбочина. Той е истинско пиршество за кожата, в което ще се уверите мигновено!
Добре е да знаете също, че домашната маска от банан, мед и кисело мляко е подходяща за всеки тип кожа и може да се използва ежедневно – до постигане на желаните резултати.
Ако използвате домашната маска всеки ден, ще се радвате на видими и категорични резултати след 3 седмици. Ще се изненадате колко добре ще се отрази този природен режим на кожата ви!

Spread the love