Зейнала дупка на централната улица от 5 дни препъва благоевградчани, от общината: Проблемът ще бъде отстранен днес, счупените плочки ще се подновят

Filed under: Благоевград |

Димо и Тодор: Мястото трябва да се огради, някой може да падне

135-01-08 473_n

Зейнали като лунен кратер дупка насред централната улица на Благоевград предизвиква възмущението на хората 

Зейнала дупка насред централната улица в Благоевград потресе хората, които в продължение на 5 дни бяха принудени да заобикалят мястото. Някои благоевградчани се оплакаха, че се спъват в изтърбушените плочи и преминаването по улицата в този участък е затруднето.

135-01-08 94891_n

„Това е възмутително, общината час по-скоро да вземе мерки”, категоричен е Васил Тодоров от Благоевград, докато заобикаляше мястото около дупката. Младежите Димо и Тодор пък казаха, че по принцип това не ги вълнува много – много. „За пътищата сме сигурни, че има дупки и перипетии, ето че и на главната улица се появи препятствие. Това е положението. Мястото може да се огради, че да не вземе някой пиян купонджия вечер да се спъне и падне, без да иска да си счупи я ръка, я крак”, смеейки се, добавиха те. Продавач в магазин на централаната благоевградска улица също коментира: „Така е от петък преди обяд. Плочките, още докато бяха подредени на улицата, препъваха хората. В петък обаче една жена така се спъна от тях и падна. И аз, и случайни минувачи веднага се притекохме на помощ и я вдигнахме. Сложихме я да седне на пейката, дадохме й вода и тя си тръгна. Това ли е европейският облик на Благоевград”, попита магазинерът.

След сигнала от „Вяра” от общината в Благоевград увериха светкавично, че днес проблемът ще бъде абсолютно решен, като счупените и извадени плочки ще бъдат заменени с нови.

135-01-08 016_n

135-01-08 705560_n

 

 

Spread the love