Трима опитни футболисти очакват в „Марек“, Борислав Кралев напуска

Filed under: Дупница,Спорт |

136-14-04-B.Krastev

Борис Кръстев

Футболист, играл в „А” група, е пред преминаване в „Марек 1915”. Старши треньорът Борис Кръстев заяви, че в отбора чакат трима опитни играчи, но не пожела да назове имена, докато транферите не станат факт. Единият от очакваните играчи може да се появи на контролата с „Ботев” (Ихтиман), тази събота в Дупница. Същевременно стана ясно, че Борислав Кралев няма да продължи бъдещето си в „Марек“. Борис Кръстев допълни още, че е доволен от двете контроли с „Пелистер” и „Рилски спортист”.

136-14-04-borislav_kralev

Борислав Кралев

Ще припомним, че през изминалия уикенд дупнишкият тим завърши наравно (1:1) срещу „Рилски спортист“ в Самоков. Автор на гола за „Марек” бе Робертин Атанасов. Борис Кръстев уточни, че е доволен от играта през второто полувреме, когато дупничани имаха инициатива и създадоха няколко добри положения за гол. Това бе втората проверка за „Марек” това лято. Миналия четвъртък дупничани загубиха с 0:3 от македонския „Пелистер” (Битоля).

Предстощите срещи от подготвителния цикъл на дупнишкия тим са: на 23 юли (събота) срещу „Ботев 1937” (Ихтиман) и на 30 юли срещу „Вихрен” (Сандански). От 18.30 часа тази вечер „Марек” игра контрола с отбора на „Оборище”  в Панагюрище, като загуби с  резултат 3:2.

Spread the love